Wednesday 29 March 2017

Intena nábytek ostrava

Před naší prodejnou se nachází bezplatné parkoviště s kapacitou cca aut ( vjezd na parkoviště kolem čerpací stanice ). Nabízíme kvalitní postele z masivu, postele s úložným prostorem, zdravotní matrace a rošty. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Již více než let vám. Ověřený zákazník nakoupil v obchodě INTENA nábytek před měsíci.

Výroba a internetový prodej dětského a studentského nábytku. Právě pro vás otevíráme 1. Prodejna INTENA nábytek - 30. Garance nejnižší ceny, doprava zdarma a . Nově nás najdete v OC FUTURUM (vedle restaurace Kaskáda). Realizace dětských pokojů na klíč, vybavení hotelů, penzionů, rekreačních chat. Vedoucí prodejny: Libuše Rzymanová.


Data mapImage may be subject to copyright. Dřevěný nábytek z masivu Gazel, dětské pokoje, postele z masivu, nábytek pro děti, dřevěné postele, psací stoly.

Ostrava Mariánské Hory ,. Intena Nábytek : Vyrábíme a dodáváme dětský nábytek , zařizujeme dětské a studentské pokoje po celé ČR a SR. Vytváříme 3D návrhy pokojů. Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v MONTERO Zábrana na postel D DONALD MO. Jsme moderní internetový obchod a prodejna s nábytkem. Máme nejnižší ceny a dopravu zdarma.


Odběr zboží v Praze, Brně. Naším záměrem je prodávat kvalitní a cenově dostupný nábytek se zárukou. Součástí našich služeb je i poradenství na míru.


Kvalita a profesionální přístup jsou pro nás samozřejmostí. Jako seriózní prodejci si zakládáme na slušnosti a spolehlivosti našich zaměstnanců. V daném oboru jsme prvotřídními znalci.


Otevřeno: dnes do 15:00 . Nezávislé hodnocení prodejny. Nechce se mi kupovat nábytek přes net, ale nikde jsem nenašla, že by měli nějaké sklady, kde se dá okouknout. Intena nábytek - internetový obchod s nábytkem , určený do vašeho domu, bytu nebo vaší zahradu.


Jsme jedinečný internetový obchod a kamenná prodejna s nábytkem. Garantujeme nejnižší ceny, kvalitní poradenství a dopravu nábytku zdarma.

Postýlka má udělen evropský zdravotní atest a certifikát kvality Catas. Dodáváno částečně demontu. Vladimir Hodina Intena nabytek 30. Legal form entrepreneur with trade license. Employees: up to employees.


Turnover: 1thousand - 3thousand € Contact person: Ing. Family nábytek Mírové nám. INTENA Nábytek Nabízíme postele, matrace do postele a rošty do postele.


Specializujeme se na dřevěné postele z masivu nebo postele s úložným prostorem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.