Wednesday 22 February 2017

Židle daw

Designová židle DAW čalouněná, . Univerzálnost DAW židle tkví v jejích čistých liniích a neformální kombinaci materiálů. Organicky formovaná skořepina sedadla z plastové hmoty byla později kombinována s různými podstavci a mnohonásobně vyráběna. Luxusní designová židle inspirovaná kolekcí DAW s dřevěným podnožím.


DAW je obnovenou verzí legendárních Fiberglass Chair. Originál, který byl vůbec první průmyslově vyráběnou plastovou židlí, byl vyvíjen společně se Zenith Plastics jako nízkonákladový designový nábytek do soutěže pořádané Muzeem moderního umění.

Materiál: podnož chrom, sedák plast. Elegantní židle s ergonomickým tvarem. ABS - je amorfní termoplastický průmyslový kopolymer, který je odolný vůči mechanickému poškození.


Tuhý, houževnatý, dle typu odolný proti nízkým i vysokým teplotám, málo nasákavý, zdravotně nezávadný. Klidně doma všichni sedávejte na dvou židlích. Na pohovku v obýváku rekonstruovaného bytu v Poděbradech otevřeným oknem pronikalo šumění lázeňské kolonády a měli jsme pocit, že cítíme sladkou. PC-0je inspirovaná židlí EPC DSW a je vyrobena z polipropylenu s přídavkem skelné vaty, tzn. Nosnost židle je 1kg.


Nožičky jsou vyrobeny z bukového dřeva.

Její vzhled odkazuje na projekt slavných manželů Eames. Originální konstrukce se dokonale hodí jako moderní židle do . Záruční doba: měsíců. Doprava, Objednáte-li si zboží dnes, bude Vám doručeno do 17.


Ověřte si skladovou dostupnost produktu . Eames DAW (Dining Armchair Wood) je ikonická designová židle od Vitra, která má sedák s opěrkami a konstrukci z dřeva. Inovovaným klasikem je i židle DAW. Anatomicky tvarovaná plastová skořepina se objevovala v kombinaci s různými podstavci.


Také ve své současné podobě z polypropylenu nabízí velmi pohodlné sezení. DAW Eames Eiffel Charles a Ray Eames verze Cleo. Vitra DAW , designová židle vitra, designový nábytek a bytové doplňky, doplňky a dekorace do bytu. This Pin was discovered by designany - interiéroý design.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.