Tuesday 21 February 2017

Laminátové desky ceník

Dostupnost: objednávkové×. Vybrat variantu produktu. Třívrstvá oboustranně broušená deska. Uvedená cena je za celou desku. LAMINOVANÉ DTD – KRONOSPAN DEKOR.

Název dekoru cenová skupina 8. Díky technologii zpracování jsou . Upozornění: Cena dopravy je kalkulována individuálně. Vaše cena s DPH90CZK. Zde naleznete naceněné dřevomateriály. Nabízíme například dřevěné výrobky, plošné materiály, dřevěný nábytek nebo konstrukční prvky.


Kolekce Egger zahrnuje širokou škálu dekorů pro výrobu nábytku a zařizování interiérů.

Ještě nikdy nebyly lamino reprodukce dřeva tak věrné přírodním předlohám. Povrchová vrstva lamino desky je s dekorativním povrchem a definovanou strukturou povrchu, odolná vůči krátkodobému působení vody, zvýšené teplotě a chemikáliím používaným v domácnosti. Ceníky a dodací pořádky. Zjistěte aktuální úroveň cen a skladovou dostupnost produktů. Stahujte katalogy produktů pro inspiraci.


Lamino desky - AIGOS, s. Návody, certifikáty, montážní videa a aplikace. Využijte dokumenty pro snadnou montáž a využití produktů. Snadný a rychlý nákup prostřednictvím našeho online portálu . Dřevotřískové desky laminované: k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vzhled laminovaných desek je dán použitým dekoračním papírem a strukturou povrchu, která vzniká otiskem lisovací matrice při výrobě. Desky mohou být laminovány jednostranně nebo oboustranně. Při vnitřním použití v budovách a na stavbách nejsou . Na vyžádání Vám rádi poskytneme aktuální ceník Kronospan.


Všechny základní materiály jsou vyráběny skupinou KRONOSPAN, výroba pracovních desek proto není závislá na externích dodávkách komponentů.

Spojují inovativní nápady týkající se nábytkového designu pro kuchyňské linky a kreativní vnitřní vybavení,dekorová škála WODEGO kolekce představuje trendové materiály používané pro výrobu nábytku i interiéry s nejvýše kladenými nároky na barevné sladění prvků a precizní kvalitativní provedení všech produktů. Jedná se o moderní provedení kuchyňské desky s rovným okrajem z 1. ABS hrany, která jí dodává robustní hranatý vzhled. DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY SUROVÉ.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.