Wednesday 22 February 2017

Vybavení do kadeřnictví

Kadeřnický set v italském stylu. Minisalony, Sušící helmy, Klimazony. Vybavení čekáren, Skříně, vitríny, stojany, Podnožníky a doplňky. Manikúra, pedikúra, Kosmetika, masáže. Zboží zavážíme přímo do salonů nebo ho expedujeme do hodin poštou.


Objednat si profesionální kadeřnické potřeby nikdy nebylo jednodušší.

V našem internetovém velkoobchodě si můžete vybrat vlasové potřeby pro Vaše kadeřnictví od mnoha výrobců. Tato kategorie kadeřnických potřeb obsahuje vše, co do kadeřnictví potřebujete. Internetový velkoobchod HairCosmetics je na kadeřnické. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. POTŘEBUJET VYBAVIT KADEŘNICKÝ SALON A NECHCETE ČEKAT TÝDNY NA DODÁNÍ ? Využijte novou nabídku AYALA EXPRESS LINE DAYS - dodání do tří pracovních dnů, vybavení skladem v ČR.


Nabídka EXPRESS LINE ke stažení zde. V LEDNU a ÚNORU můžete využít akčních cen na křesla, mycí boxy,. Vybíráme z několika kategorií kadeřnického nábytku.

Zprostředkujeme prodej vybavení pro kosmetické, kadeřnické , pedikurní a nehtové salóny nebo studia. Kč , Vlašim MATSUZAKI luxusní kadeřnické nůžky s unikátní čepelí. Ostří je více zakulacené než standartní. Kč , Karlovy Vary kadeřnické křesla prodám profi kadeřnické křesla dá se položit opěradlo na holení a stupínek na nohy. Vám dnes můžeme představit nový katalog kadeřnického vybavení.


Produkty značky AYALA se. YOKO lze montovat i jiná křesla – dle ceníku Ayala na straně uvedená cena křesla je v . SAPO - kadeřnické potřeby. Litomyšl, Pohodlí – Naplánovat trasu. Velkoobchod kadeřnických potřeb, distribuce vybavení do kadeřnických a kosmetických salónů, vlasové kosmetiky. Naše firma nabízí kompletní sortiment kadeřnického nábytku a vybavení.


Vybrané produkty si můžete prohlédnout na všech našich pobočkách, kde jsou i připraveny k okamžitému odběru. Dále Vám nabízíme možnost objednat vybavení v různém barevném provedení, široký sortiment tohoto vybavení můžete vidět na naší . Materiál dřevo a pravá kůže. Polohovací s hydraulickou pumpou,možné využít i jinde. Firma Subert´s Vám nabízí profesionální kadeřnické potřeby, vybavení kadeřnických salonů a kosmetických salonů. V nabídce také kvalitní vlasová kosmetika.


GRIS magazine online - předplatné čísel. Plocha 97m nízký nájem, výlohy na hlavní třídu na Praze 4.

Investice do firmy je lepší než do zlata. Nového kandidáta mohu po dohodě zaškolit, vhodné nástupce nemám a roky ubíhají. Nabízíme široký výběr kadeřnického nábytku a kadeřnických potřeb pro kadeřnictví a kadeřnické salony.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.