Wednesday 22 February 2017

Přestavba hasičské avie

Provádíme modernizace a repase hasičských vozidel AVIA. Po více než půlročním nasazení uvedli v sobotu 31. Níže popisované vozidlo vzniklo za spolupráce společnosti Progres Servis Sibřina, spol.


Dobrý den, mohl bych mít hasičskou Avii v perfektním stavu. Můj úmysl byl ji přestavět na nosič kontejnerů. Volal jsem tedy do Okřínku, jestli by byl problém namontovat tuto nástavbu a tam jsem se dozvěděl, že je podvozek pro tuto nástavbu moc krátký. Tedy přesněji, že by šla nástavba vyrobit na míru, ale . CZ navázala výrobním programem na dnes již neexistující společnost EFIRE. Naším zaměřením je úzká spolupráce se Sbory dobrovolných hasičů a Hasičskými zýchrannými sbory.


Oprava a přestavba Avie Furgon. První část opravy proběhla v sobotu 3. Za umožnění oprav v těchto prostorách velmi děkujem vedení ZD. Už s výstražnými komponenty.


SDH Vratimov - TA sledu. Autocentrum Hájek - Týnec nad Labem - přestavby hasičských vozidel. Přestavba na hasičský dopravní automobil. Protože v té době již začaly soutěže a další aktivity SDH, práce na autě víceméně ustaly.


Znovu se přestavba rozjela až na podzim. Byla zakoupena třítónová siréna, starší světelná rampa AZD 5s reproduktorem, zábleskový . Vozidlo je určené pro přepravu hasičů a hasičského vybavení pro dálkovou dopravu vody. Avia DA – dopravní automobil.


L Vítáme Vás na oficiálních stránkách sboru dobrovolných hasičů města Vysokého Mýta. Ve skříni čjsou uloženy hasicí přístroje a různá páčidla. Stránky sboru dobrovolných hasičů Přední Výtoň.


Najdete zde fotky techniky, výbavení,výstroje a našich zásahů. Dennis - Hasičská vozidla - PAS Zábřeh na Moravě a. Land Rover - Hasičská vozidla - PAS Zábřeh na Moravě a. Karosa - Hasičská vozidla - PAS Zábřeh na Moravě a. Tatra - Hasičská vozidla - PAS Zábřeh na Moravě a. Pro tuto náročnou činnost má vhodné zázemí, včetně kvalitního dílenského vybavení a kvalifikovaného personálu. U všech přestaveb zajistíme potřebnou administrativu, nutnou pro provozování přestavěného vozidla . Internetové stránky sboru dobrovolných hasičů Mošnov, aktuální informace o dění ve sboru, výsledky soutěží, náhled do techniky sboru.


Celková cena včetně přestavby přesáhla půl miliónu korun. Hasičská kronika k založení sboru dodává, že Jedovnice mají 2obyvatel, vesměs rolníků a řemeslníků a značná část je jich zaměstnána v dolech a hutích na.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.