Tuesday 28 February 2017

Folie na okna auta

Fólie na okna automobilu - zatmavovací fólie do auta. Protisluneční fólie určená k nalepení na skla automobilu. Provedení: SUPER DARK BLACK. Tento typ fólie není určen pro osobní vozidla, jeho použití je schváleno MDS ČR pro vozidla kategorie Ma M3. Na ostatní okna (zadní, zadní boční, u zavazadlového prostoru) můžete nalepit jakékoli schválené fólie s libovolnou propustností.


Dobrý den koupila jsem si auto už z nalepenými foliemi na zadních sklech ale žádnej štítek o folií nalepenej u toho není a ani já ho nemám.

Byla jsem an to upozornena na. Získáte tak podrobný seznam požadavků, které musí vybrané fólie na sklo splňovat. Jako ochranu auta proti vloupání doporučujeme bezpečnostní autofólie.


Viditelné světlo, UV záření i tepelné záření spolehlivě odráží sluneční autofólie. Pro aplikaci na přední boční okna je schválená řada 3M Crystalline, . Dnes už je na trhu minimum aut s čistě průhlednými skly, většina nově prodávaných modelů má lehce tónovaná skla už z výroby. Komu je to málo, obrátí se na specialistu, který fólie na okna nalepí.


Svépomocí to určitě nezvládnete, a i kdyby se vám to podařilo tak, že na fólii nebudou vzduchové bubliny, . Profesionální tónování skel na počkání, bezpečnostní autofolie a ochranné fólie na auto proti poškrábání laku vozu.

Zatmavovací fólie na sklech – co je dovoleno? Jaká jsou omezení pro užití zatmavovacích fólií a jaké sankce lze udělit pro případ jejich nesprávného použití? Mám na oknech fólie , nedostanu za to pokutu?


Policisté se vytasili s měřiči neprůhledných skel a mezi řidiči vládne nejistota. V horkých zemích je naprosto běžné, že okna pokrývá fólie tmavá jako uhlí. Kdo chce vidět při couvání aspoň něco, nechává si v nich vyříznout růžky u zpětných zrcátek.


CXP Explosion - NANO keramická fólia , neruší GPS, solárny odraz a vynikajúci pohľad z vnútra. Túto fóliu montuje výhradne spoločnosť ZUZI s. Instalujeme a prodáváme autofólie , bezpečnostní fólie , protisluneční, zrcadlové, reflexní a termoizolanční fólie , fólie na okna , fólie na sklo a auto. Provádíme tónování autoskel. Autofolie SunTek a Infrasol. Doživotní záruka na instalaci.


Fólie vzor carbon: čierna, biela, transparentná. Folie na okna SolarScreen. Karbonová fólie nebo také 3D fólie patří k nejprodávanějším auto fóliím na polep celého auta nebo jen třeba polep kapoty nebo polep střechy.


Kromě těchto 3D fólií na auto jsou dostupné i běžné barvy. Třídit produkty : Název produktuCena.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.