Tuesday 28 February 2017

Masivní obývací stěny

Kvalitní obývací stěny z masivu a dýhy z Neměcka a Itálie. Máme velký výběr obývacích stěn z masivu v různých stylech. Moderní, rustikální i minimalistické. Dřevěné masivní stěny , kvalitní obývací nábytek ze dřeva. Obývací stěna z masivu BONN - BUK.


Masivní obývací stěna BONN - BUK. Vyberte si vhodný model právě v této kategorii. Je z čeho vybírat, tak například se jedná o moderní nebo klasické obývací sestavy a stěny. Tak třeba si můžete zvolit dubovou stěnu , která je vyrobena ze stoprocentní dřeviny a . Chcete nábytek, který doslova uchvátí každého, kdo vás navštíví? Vsaďte na masivní obývací stěny , které mohou zaplnit opravdu hodně nevyužitého prostoru.


Milujete masivní dřevo a nedáte na něj dopustit? Potom vám nesmí chybět ani v obývacím pokoji. Spočítáte-li si ve výsledku veškeré investice do obývací stěny , vyjde vám ta z masivu levněji – nemusíte ji totiž vyměňovat po pár.


Přední části nábytku jsou vyrobeny z masivního jádrového buku , korpusy jsou z kvalitní melaminované dřevotřísky odolné proti oděru. Nabízíme kompletní sortiment nábytku ze smrkového a bukového masivu pro Váš interiér od firmy Halačkova pila s. Váš obývák si zaslouží čerstvý styl. Darujte mu praktickou obývací stěnu , která se stane domovem pro televizi, knihy a všechny další nezbytnosti.


Například třeba lamino je tvrdší materiál, než masiv. Neopakovatelný a jedinečný design masivního dřeva ale těžko něco nahradí. Milovníci přírodních materiálů masiv přímo milují. Používáním nábytku z masivu se v něm . Nabízíme obývací stěny sestavné dle Vaši představy, vysoké i nízké prvky, plné stěny, moderní odlehčené sestavy, vyrábené z lamina, z dýhy, z masivu, zakázková výroba.


Díky dokonalému řemeslnému zpracování pasují všechny díly nábytkové sestavy dohromady a lze je mezi sebou kombinovat. Krása přírodního dřeva navíc vytvoří ve Vašem domově velmi klidnou a harmonickou atmosféru. Variabilita obývací stěny ELEN tedy umožňuje mnoho kombinací, které s námi ale konzultujte, kvůli. Dkt Postel Rico z masivu lůžko 90. Rico z masivního dřeva klasický design materiál - borovicový masiv výběr rozměru lůžka Postel Rico je vyrobena z masivního borovicového dřeva.


Možnost výběru moření dřeva.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.