Tuesday 28 February 2017

Eta choppic náhradní díly

Mnoho ND ETA vedeme skladem. Tento náhradní díl se již nedodává. Sekáček potravin Choppic - více informací na eta.


Kompletní sortiment produktů ETA , příslušenství včetně široké nabídky náhradních dílů najdete v našem značkovém e-shopu. ETA klubu získávají přístup k pravidelným akčním nabídkám, námětům na recepty a tipům jak co nejlépe využívat naše produkty. Dostupnost: Na objednání (cca 3-dní).


Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Velkou výhodou u tohoto sekáčku ETA Choppic je skleněná nádoba o objemu l, kterou je možné používat také v mikrovlnné troubě. Ve chvíli, kdy nasekáte nebo našleháte potřebné suroviny a přijde na řadu uklidit sekáček, využijete možnost umýt jednotlivé díly v myčce na nádobí.


I u sekáčku myslí ETA na ergonomii a . Tato nabídka od prodejce BESINKAbyla archivována dne 18. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Věskeré náhradní díly na vozy Škoda Octavia I. Náhradní díly , Škoda Octavia I. Volejte co potřebujete, pokud. Chopper náhradní díly 2Kč , Třebíč Chopper náhradní díly Prodám náhradní díly na ETA Choppic food chopper - skleněnou nádobu, gumovou podložku.


Rozměry výrobku: Hmotnost (kg), 0. Sekací nůž je určen pro skleněné nádoby se čtyřmi výstupky o objemu litr (9). Cena produktu bez dopravy. Má dobrý výkon ale je o. Přídavné strojky- náhradní díly zn. TEFAL - náhradní díly a příslušenství pro výrobky značky Tefal.


Značný výběr náhradních dílů a příslušenství na výrobky značky Tefal jako jsou varné konvice, tyčové mixéry, domácí pekárny, ruční šlehače, fritovací hrnce,. Ruční mixér Tefal Powermix . Dobry den,chci opravit tenhle sekacek potravin. Je to hezky stroj,vyrobeny jeste v Hlinsku. Je jak novej akorat ma vylamanych par zubu na koleckach ktera prenasi vykon z motoru na sekaci nastavec.


Vidim to jenom skulinou,jeste se mi nepovedlo oddelit motor od cerny plastovy priruby ve ktery je spojka. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Kuchyňský robot - víceúčolový strojek CHOPPIC miniprocessor velmi praktický víceúčelový strojek pro sekání tuhých potravin a šlehání příkon 4W objem .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.