Monday 23 January 2017

Zbytky látek výprodej

Nabízíme látky, metráž, zbytky látek , látkové zbytky v různých šířích a barvách. Jednobarevné látky, látky s dětskými motivy, látky na patchwork s . Zbytkovy-material-SUPER-C. Fleece, metráž, zbytky , mix barev SUPER CENA ! Impregnovaná látka , kočárkovina, metráž, zbytky , mix barev SUPER CENA ! Kojenecký plyš, metráž, zbytky , mix barev SUPER CENA ! Kvalitní designová metráž a další obchůdkové lahůdky za ceny velmi příznivé až mizivé :).


Nenechte si je ujít, většinu z nich už v budoucnu neseženete ;). Výprodej látek , sleva, zbytky a šťastné pondělí ušetří korunky. Výhodná koupě metráže, látek , levné poštovné, rychlé dodání. Uvedená cena platí za CELÝ KUS LÁTKY.


Vybírejte výrobky z Anglije, Italie, Španelska. VÝPRODEJ levné textilní galanterie a látky metráž výprodej. Třásně, střapce, prýmky, krajky. Pistáciově zelený žakár.


Je krepovaný a lehce pruží do šířky. Kostýmovka - světle šedá. Příjemná látka na kostýmky ze směsi z polyesteru a viskozy. Bavlněný elastický úplet - krémová - tunel. Krémový žerzej z bavlny a poliamidu ve tvaru tunelu.


Doporučujeme: Upozornění: Laskavě upozorňujeme na možnou delší dodací lhůtu objednaného zboží. Expedice probíhá jen dvakrát týdně - zpravidla v pondělí a ve středu. Velký výprodej zbytků látek se slevou až ! Máme pro vás připraveno až tisíc metrů krásných a kvalitních látek za super nízké ceny. Není náhoda, že začátek naší akce je právě 14.


Je to dárek pro všechny milovníky látek, šití a tvoření. Přijďte si k nám udělat radost a nakoupit za výhodné . Podívejte se na Dekoratex. Sleva až o z původní ceny! Nakupte vysokou kvalitu za nízkou cenu!


DALŠÍ DETAILY Prodávám zbytky těchto látek. CENA 3- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT již odpovědělo zájemců 27. Ceny látek - zbytků jsou vždy uvedeny za celý kus.


Internetový prodej metrového textilu od přímého dovozce a velkoobchodu. Oděvní látky pro výrobu konfekce, společenské látky. Látky metráž za výhodné ceny.


Někdy ale chybí nápa co ze zbytků látek ušít, aby byl výrobek dobře využitelný.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.