Thursday 19 January 2017

Rohový systém lemans

Police je možno jednotlivě vysunout zcela ven. Minimální světlá hloubka korpusu 5mm. S rychlomontážním systémem ClickFixx. Každá z polic vyjíždí z rohové skříně zvlášť a umožní tak přehlédnout celý obsah, který je ihned a pohodlně na dosah. Rohové výsuvy do kuchyní firmy Kessebohmer Německo a rohové výsuvy do kuchyní firmy Peka- system Švýcarsko se použivají pro snadný přístup do rohových korpusů.


Rohové systémy Rohový systém LE MANS je určen k montáži do rohových skříní na pravý nebo levý bok korpusu. Obchod ověřený zákazníky. Systém pro rohové skříňky. Dostupné jsou v kruhovém nebo třičtvrtěkruhovém – výsečovém provedení. Do skříněk se montují na osu s adaptérem, který zastaví pohyb koše tak, aby bylo možné zavřít . Upozornění: Středovou tyč je nutno objednat.


P - rohové výsuvné koše pravé, chrom. Rohový systém LE MANS je určen k montáži do rohových skříní na pravý nebo levý bok korpusu. LeMans II rohová skříň výsuvná vč. Po vysunutí jednotlivých polic stačí otevření dvířek na 85°. Kesseböhmer LEMANS ARENA STYLE 4chrom pro levé spodní rohové skříňky (tzv. slepého rohu).


Vyberte si výsuvný systém rohových skříní, který je pro Vás pohodlný. Hluboká soklová zásuvka ideální na rozměrné zásoby - Duration: 0:08. V kuchyni se promarní spousta času hledáním.


Může za to nepořádek v kuchyňských zásuvkách, či spíše chaos. Kvalitní vnitřní výbava vám ušetří spoustu času i nervů. Nižšie si môžete vybrať z ponuky. S inteligentními systémy kování Hettich vytvoříte inovativní funkce za krásnými.


Kování pro rohové skříně. S půlkruhovými otočnými policemi. Otočné kování do rohové skříně. L - rohové výsuvné koše levé, chrom. Rohový systém Le Mans ledvinky, patří v současné době v nejpoužívanějším rohovým systémům.


Dodací lhůta: - dní.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.