Friday 20 January 2017

Eta basto 1079

Ořechy, bylinky, ovoce i zeleninu zvládne během pár sekund. Sekáček má rychlostní . Nasekejte si potraviny bezpečně pomocí jediného dotyku! Nedaří se vám dobře sekat různé druhy potravin klasickým nožem?


Uvítali byste ve své kuchyni praktického rychlého a bezpečného pomocníka pro usnadnění sekání a mixování různých surovin?

Celý popis a technické parametry. Málokdo umí krájet tak perfektně jako profesionální kuchaři. Pořiďte si proto šikovného pomocníka, který vše připraví za vás.


Nádoba o objemu l je vyrobena z vysoce odolného skla. Nádobu i kvalitní nerezové tříramenné nože lze mýt v myčce nádobí. Vaše vaření bude nyní rychlejší a . Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi.

Popis: Příkon sekáčku (W): 500. Pulzní spínač: NE Plynulá regulace: NE Materiál nádoby: sklo. Objem hlavní nádoby (l): 1. Provedení výrobku: bílá barva. Elektro a TV sekáčik potravín sa štvorramenným nožom pre jemnejšie a rýchlejšie sekanie s príkonom 500W, objem hlavnej nádoby 1. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


Doprava zdarma od 5Kč. Pak vám nesmí chybět sekáček potravin ETA Basto. Patříte mezi ty, kteří doma skutečně vaří a potrpí si na moderní kuchyňské pomocníky?


Elegantní design, kvalitní provedení a výkonný motor o síle 5W jsou zásadní argumenty, které mluví pro právě tento model. Potom vám nesmie chýbať sekáčik. S jeho pomocou pripravíte tiež výborné ovocné pyré, detské pokrmy, omáčky, šaláty či zálievky. Nádobu aj kvalitné nerezové štvorramenné nože môžete umývať v umývačke riadu.


Aby to vašim potravinám seklo.

ETA Basto možno veľmi ľahko a rýchlo zostaviť pre jeho použitie. Teljesítmény felvétele 5W. Ovládanie je veľmi jednoduché a bez použitia tlačidiel.


Jednoducho stlačíte veko na nádobě. Speciální protišmyková gumová podložka zaisťuje perfektnú .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.