Sunday 25 December 2016

Tričko s vlastním textem levně

Vytvoř si tričko s vlastním potiskem. Je to snadné, rychlé a navíc zábavné. Ukaž tričkem podle svého gusta, kdo jsi. Nebo ho využij jako originální dárek. Máme pro Vás jednoduchý ONLINE DESIGNÉR pro snadné vytvoření trička nebo hrnku s vlastním potiskem.


Jak si vytvořit tričko nebo hrnek s vlastním potiskem? Klikněte na Nahrej obrázek a nahrejte obrázek, který chcete na tričko nebo vytisknout. Mámé pro Vás pánské, dámské . Trička s potisky v galerii, řada různých fontů. Vlastní nápisy na trička , vtipné nápady. Navrhněte a vytvořte si originální trička , dárky, razítka a jiné reklamní předměty s vlastní grafikou.


Použijte vlastní obrázky nebo naše motivy. Potisk triček od 1ks a rychle. Provádíme potisk triček a jiného textilu donesenými fotografiemi, texty , logy apod. Zajistíme pro vás potisk trička , polštáře, hrnku, placky již od jednoho kusu dle vašich představ. Můžete použít vlastní obrázky, fotky nebo text.


Levná trika s vlastním potiskem. Levné potisky jsou vhodné na opakované, krátkodobé nebo i jednorázové akce, kde není důležitý nárok na gramáž trička ( 1gr., příp. 1po dohodě za příplatek) a jeho případnou životnost. Připravili jsme si pro vás ve spolupráci s naším obchodním partnerem možnost vytvořit si vlastní design trika, mikiny, dresu, spodního prádla nebo dárkového předmětu.


Obrázky a texty a grafické nesmí porušovat neporušovat autorská práva, práva k ochranným známkám či jiným právům na označení a právům duševního . Chceš triko , které bude zdobit jen tebe? V našem kreatoru je to snadné! Vyber si top motiv, doplň ho textem nebo nahrej vlastní fotku či design. Zvolíš si barvy a jedeš. Každý kus je originál, stejně jako ty!


Dětské tričko s vlastním potiskem s krátkým rukávem. TIP: Nekupujte předražená trička s potiskem superhrdinů, navrhněte si vlastní originální dětské tričko s vlastním obrázkem, fotografií a . Při Vašem návrhu můžete použít vlastní fotky, texty nebo obrázky pocházející z naší obsáhlé knihovny. K dispozici máte flashovou aplikaci, v níž jsou dostupné nástroje pro vytvoření a úpravu potisku trička , přehled podkladů pro potisk trička a knihovna obrázků. Výběr z několika druhů triček , kvalitní potisk, rychlé dodaní.


Množstevní slevy na trička a další! Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Armenit. Výroba reklamního textilu s potiskem nebo výšivkou od 20ks - rychle, levně , kvalitně.


Pokud se jedná pouze o text. Budějovice, trika levně kalkulátor potisku, online kalkulator, nejlevnější trička s vlastním potiskem, trička kvalitně, levná trička , reklamní textil pro Vaši firmu, trička na vodu, maturitní a rozlučková trika, . Dokonalý dárek pro každého muže. Pomocí online tvořiče můžete navrhnout tričko s vlastním potiskem (obrázkem, fotkou, textem ). Na těchto stránkách si můžeš velmi snadno a rychle navrhnout vlastní tričko s potiskem, mikinu nebo třeba i spodní prádlo. V tvořiči na tebe už čeká spusta obrázků, které můžeš použít na své tričko.


Nebo můžeš nahrát i svoje vlastní ! A svoje vlastní tričko můžeš mít za pár dní doma! Ideální volba, pokud hledáte rychlý a originální dárek. Na potisk trička můžete dodat vlastní design nebo si vybrat z naší databáze.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.