Friday 23 December 2016

Kamila douděrová deti

Kamila Douděrová Foto: FTV Prima. Po čem jste nejvíc toužila jako dítě ve svém dětském pokoji? Svět se jí úplně převrátil.


Olze zemřela pětadvacetiletá těhotná dcera na sepsi, zůstaly po ní dvě děti , roční Anička a tříletý Ondra. A tak šla Olga na mateřskou, protože otcové dětí o ně zájem neměli. Situaci neunesl ani její přítel, s nímž žila. Každé z dorůstajících dětí už potřebovalo svůj vlastní pokoj. A je rozdíl, zda je necháte lézt a koulet se po laminátové či dřevěné podlaze, nebo je položíte na koberec, který je teplejší, . Jak designéři vyřešili . Interiér je navržen pro mladou rodinu, využíváme toho, mají hodně dětí , a tak je přípustná větší hravost v návrhu.


A to přesto, že sourozenci dělají prarodičům jen radost: oba hrají na klavír, dobře se učí a babičku s dědou mají moc rádi. Devátý (a závěrečný) díl přinesl . Nemáme potřebný cit ani jsme neměli čas navštěvovat s dětmi obchody. Kuchyně je skrytá za pultem. Nadšení rodiny bylo evidentní. Tatínek Pavel měl jasno: „V životě mě potkaly dvě skvělé věci, moje děti a tato proměna.


Zdaleka se ale nemá stát jedinou novinkou, která nás v pořadu čeká. Mimořádně proříznutá pusa jí nadělala během kariéry pořádnou dávku nepříjemností. Přesto vždycky znovu vstane . Módními trendy se zde nemyslí ty nábytkové, ale třeba oblíbené pohádkové postavičky, které děti obdivují.


Opravdu Hello Kitty nemusí zdobit velké kusy nábytku, jako jsou postel či skříň. Děti ještě nemají vyhraněný styl, babička říká, že jsou na horách a že by tam bylo hezké dřevo. Radek se zmínil o lesklém nábytku. Netrvají na ničem, jen by rádi každý svůj pokoj. Tak jak dopadne velkolepá proměna podkroví?


Hodnocení designérů: „Proměna byla náročná, ale výsledek stál za to. Rozhodli jsme hne že uděláme maximum, abychom proměnili kuchyň i pokoj pro holky. Nápad jsme měli, ale čas, peníze a náročnost prací stály proti nám . Designéři využili podkroví, kde byla jen malá ložnice, v níž spávala babička, a půda. Proměna byla náročná, z počátku trochu protrpěná, bylo těžké uchopit zadání, skloubit dohromady tři světy, tři různá zadání tří lidí do jednoho bytu tak, aby to nebyl pelmel nesourodých interiérů.


Hledali jsme cestu, jak splnit jejich . Byla to proměna pro velkou rodinu, kde jsme se pokusili dopřát jednotlivým jejím členům více soukromí a vylepšit jim místa pro společná . Byt je obložený dřevem, na stěnách visí trofeje a vydělané kůže. Otec Janko, který pracuje jako truhlář, některé kusy nábytku dokonce vyrobil sám. Nejvíce je pyšný na křeslo a stůl z paroží.


Děti by se loveckých trofejí nejraději zcela zbavily, ale respektují, že pro jejich otce . Pan Černý je na invalidním vozíku a rekonstrukce bytu tak vyžadovala individuální přístup. V jejich domácnosti bylo od prvního pohledu zřejmé, že designéry čeká velká výzva. Tentokrát museli zohlednit maximální funkčnost.


Iniciátorkou proměny je dcera majitelů, ale ta bydlí ve vedlejším bytě s manželem a dětmi. Kromě staršího páru bydlí v bytě . Věděli jsme hne že obětujeme obývací pokoj ve prospěch pokojíčku pro Aničku, aby obě děti měly pokoj stejně velký, Babičce vytvoříme zákoutí u kuchyně namísto miniložnice.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.