Monday 26 December 2016

Barová skříňka

Hledáte barová skříňka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Barová skříňka , samoa king, KORA. Je součástí rustikálního sektoru KORA, kde si můžete nakombinovat sestavu podle vlastních představ.


Praktická barová skříň IMPERIAL je řešena jako regálová.

Ve spodní části jsou pak umístěny tři zásuvky. Hlavními znaky systému IMPERIAL jsou plastové úchytky, které podtrhují estetickou stránku nábytku. Sklo ve dvířkách vitrín je kalené, to znamená bezpečnější. Osvětlená barová skříňka.


Z lakované dýhy z pravého dřeva s viditelnou kresbou. Integrované LED s pohybovým čidlem – svítí sekund. Vrchní výklopná dvířka se zásuvkou, zrcadlem na zadní stěně a držákem na šest sklenic na červené víno.


Elegantně propracovaná linie řadí kolekci ELEN mezi moderní ložnice a obývací stěny z masivního DUBU a BUKU.

Jednoduchá linka vycházející z kresby masivního dřeva je zakomponovaná v celé nábytkové kolekci. Má jednu skříňku s výklopnými dvířky a dvoje dvířek ve spodní části. Materiálové provedení: DTD laminovaná. Skrinka má jedny dvierka plné, jedny presklené.


Pod dvierkami sú tri zásuvky. Police v presklenej časti sú sklenené. Doobjednaním skriniek, komôd a TV skrinky si môžete vyskladať obývaciu izbu. V ponuke nájdete aj predsieň, šatné skrine a jedálenský stôl. Je súčasťou rustikálneho sektoru KORA, kde si môžete nakombinovať zostavu podľa vlastných predstáv.


Technické informácie: Záruka, mesiacov. Na tento produkt získavate v košíku zľavu. Skříňka je vyrobena z lamina nejvyšší kvality. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Díky svému provedení nabízí dostatek úložného prostoru.


Tento systém se vyznačuje efektními zaoblenými hranami. V souvisejícím zboží naleznete dalších prvky, se kterými si můžete vybavit jakoukoliv místnost Vašeho bytu.

Zaujímavé sú aj nohy, ktoré nábytku zabezpečujú stabilitu. Sektor KORA ponúkame vo farebnom prevedení sosna andersen. Dodacia doba: 4-týždňov. Meblar Led osvetlenie MEGA.


Základním designovým pojítkem kolekce ELEN je jednoduchá linka vycházející z kresby masivního dřeva. Ruční opracování, zaoblené hrany a krása přírodního dřeva umocňují výjimečný dojem z tohoto masivního nábytku. Osvetlená barová skrinka. Vrchné výklopné dvierka s 1-nou zásuvkou, zrkadlom na zadnej stene a držiakom na pohárov na červené víno.


Dostupné barevné provedení: olše medová. Odstín DÝHA H- ořech zlatý.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.