Friday 23 December 2016

Lamino cena za m2

Vybrat variantu produktu. Třívrstvá oboustranně broušená deska. Uvedená cena je za celou desku. Vaše cena s DPH90CZK. Cena bez DPH Cena s DPH Jedn.

LDTD F5TITAN STDOPRODEJ. Dřevotřísková deska s laminovaným povrchem na obou stranách desky. Deska je vhodná pro výrobu funkčního nábytku.


V případě objednávky Vás budeme ihned kontaktovat. MDF 1 184x27 1 1Kč, 60Kč, 7. Nabízím vlhku odolnou dřevotřísku bílé lamino značky Fundermax. Vhodná na podbití, podlahy, voliéry a jiné.


Platí do vyprodání zásob.

Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených specifikací. Ceník a vzorové kalkulace. Jelikož se ceny u jednotlivých vestavěných skříní liší dle provedení, konstrukce a vybavení, nelze vždy jednoznačně cenu stanovit před zhotovením návrhu, informovat o cenách za materiály. Průměrné ceny některých materiálů. Ty se hodí na bočnice a podlážky přívěsných vozíků a dodávek, na venkovní použití jako například bedny na nářadí atd.


ADLO bezpečnostní dveře ADUO a LISBEO za. Laminovaná dvířka Trachea. Jednostranná úprava: Folie se lisuje na přední stranu, na zadní straně je lamino bílé hladké. Na přední stranu se lisuje vybraná folie, na zadní pak protitahová.


Mám záujemKontaktný formulár. Originálny ADLO dizajn, originálny ADLO výrobok, vyrobený chránenou ADLO technológiou. Použitie: Svetlík je zariadenie. Klikněte pro více informací. Jedná se o kazety, které jsou v celé tloušťce perforované.


Jádro panelu je z MDF z obou stran opatřeným laminátem. Materiál korpusu: Dýha nebo lamino , to je to, oč tu běží.

Cenu skříně lze za použití lamina snížit násobně. Prodej na celá balení kusů v balení. Sdílet produkt: AddThis Sharing Buttons. Ceny jsou uvedeny bez DPH.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.