Wednesday 21 December 2016

Sada dlát narex

Je určena pro milovníky t. Sada obsahuje lipové dřevo vhodné pro řezbuukojetě bukové. Z příjemné spolupráce s firmou Narex Bystřice vzniklo toto video. TIP - aby vám dláta vydržela déle ostrá. Ze zkušenosti vlastní práce a truhlářských kurzů.


Sada dlát Narex , Truhlářská dláta Narex - Wood line, PREMIUM v kazetě. Sada začišťovacích dlát Narex , Truhlářská dláta začišťovací ks - Wood line, PREMIUM . Obsahuje 6mm, 12mm, 20mm, 26mm. Sada dlát na dřevo s plastovou rukojetí.


Detailní popis určeno pro začátečníky čepele z kalené uhlíkové oceli, břit vyostřen rukojetě bukové sada obsahuje lipové dřevo vhodné pro řezbu návod na použití a ostření nástrojů uvnitř sady. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Dláto řezbářské duté mělké.


Sada rezbárskych dláta START je určená pre začínajúcich rezbárov. Dravá, rukoväť z bukového dreva. Sada ďalej obsahuje lipové drevo, ktoré je svojou vlastnosťou vhodné pre rezbu, a takisto aj návod na ostrenie a použitie týchto nástrojov.


Velmi kvalitní sada šesti dlát pro milovníky tradice a stylu při práci se dřevem. CR-Mn oceli, tepelně zušlechtěná na HRc, celobroušená a vyostřená. Továrna v Bystřici prožila během své historie mnoho těžkých chvil a transformačních procesů, ale pouze díky Vám jsme se stali úspěšným a známým.


Sady dlát - Naradi-vesely. Mn-Cr oceli, tepelne zušľachtené na HRc,celobrúsené a vyostren. Obchod so zlatou pečaťou Overené zákazníkmi. Dláta sú určené pre začiatočníkov.


V sade nájdete lipové drevo vhodné pre skúšobnú rezbu, a návod na použitie. Sada plochých dlát Narex Truhlářská dláta s ergonomickou rukojetí. Výrobce: Narex Bystřice.


Rukojeťi jsou z tvrdého dřeva. Dostupnost: ks skladem. Běžná cena : 6Kč, ušetříte : 1Kč ( ). Designed for novice carvers.


Detailed description designed for beginners of hardened carbon steel blades, sharp- edged beech handle beech set includes linden wood suitable for carving Instructions for use and sharpening of tools inside the set Composition of the kit: Chisel flat. NAREX - Set of carving chisel START.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.