Friday 30 December 2016

Abb levit onyx

Informační portál o domovní elektroinstalaci společnosti ABB. Elektro-Praga s nabídkou spínačů, zásuvek, příslušenství pro domovní i průmyslové použití a systémů inteligentní elektroinstalace. Vyrobeno v České republice.


ABB Levit =univerzální design zásuvek a vypínačů se základními i nadstandardními prvky výbavy elektroinstalačních přístrojů za nejlepší ceny. Zásuvky a vypínače Levit to je pestrý design pro pestrý život. Je to výzva ke hře, která se vznáší na stěnách.


Kryt spínače se dodává s přídržnou deskou pro upevnění k přístroji spínače. O výrobci ABB : ABB je společnost známá především díky léty prověřeným zásuvkám a vypínačům ABB. Protože se požadavky na elektromateriál neustále . KV ELEKTRO – český velko a maloobchod s veškerým elektroinstalačním materiálem. Prodejce elektroinstalačního materiálu a svítídel. Pestrý jako život s dětmi.


Together with appliances ABB it is necessary to order the frames separately in the corresponding design. This solution enables to use it either by itself or in various multiple frames. Optická signalizace poruchy.


Vývodka kabelová s odlehčovací sponou. Pro přechod z pevné instalace na pohyblivý přívod 3x mm - 5x mm 2. Propojovací svorkovnice není součástí dodávky. Ovládací jednotka (nutno použít spínací přístroj). Volitelná funkce prostorového, nebo podlahového termostatu. Lineární nastavení teploty.


Indikace stavu výstupu dvojbarevnou LED. V designu vypínačů a zásuvek a přímým připojením na 2V. Domovní audio a videotelefony. Svět vypínačů a zásuvek Elektro-Praga.


Designová řada Levit přináší barevný zážitek, který láká nejen oči. Levit pestrý pro radost, pestrý jako život s dětmi. Díl výměnný pro kryt zásuvky dvojnásobné onyx.


Svět se mění a barevnost designu Levit s ním. Výměnné díly pro snadnou barevnou změnu designu bez použití šroubováku či přivolání elektrikáře. Vše zůstává, jen barva se mění! Přijďte si prohlédnout perleťovou, onyx , ocelovou nebo titanovou variantu na . Produkt je zařazen v následujících kategoriích. Mohlo by Vás také zajímat.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.