Friday 30 December 2016

Vestavná mikrovlnka whirlpool

Usnadněte si práci v kuchyni s vestavěnou mikrovlnou troubou Whirlpool , která přináší jedinečný design spolu s nadčasovými technologiemi. Inteligentní mikrovlnná trouba s 6. Podle nich přizpůsobuje svůj výkon, čímž vám ušetří energii a ještě zajistí dokonalý. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenze. Trouba má elektronické ovládání, zrcadlová skla dvířek, lakovaný interiér a barevné provedení je nerezové. Vnitřní objem trouby je litrů a průměr otočného talíře je cm.


Mezi hlavní přednost tohoto výrobku patří 3D distribuce mikrovln, která zajistí rovnoměrné prohřátí. Má elegantní nerezové provedení s ochranou proti otiskům prstů, otvírání dveří je do boku. Elektronická vestavná mikrovlnná trouba Whirlpool AMW 4WH vás osloví jednoduchým moderním designem Absolute v bílém provedení, s povrchovou úpravou proti otiskům prstů. Ovládací panel je kromě tlačítek a otočných voličů vybaven přehledným grafickým displejem. Na panelu najdete šikovné tlačítkové ovládání s přehledným černobílým displejem.


Mikrovlnná trouba s grilem,. Celoskleněná zrcadlová dvířka SMART- CLEAN a lakovaný interiér dotváří elegantní vzhled spotřebiče a usnadňují jeho údržbu. S grilem, rychlým rozmrazováním a unikátním zapékáním Crisp. Crisp funkce zaručí dokonalé propečení během pár minut. Navíc s extra rychlým rozmrazováním!


Základní informace Parametry: Displej: černobílý grafický Barva: bílá Ovládání: elektronické Barva zobrazení na displej:i Bílá Design: Genes. AMW 5IX s technologií a 6. Možná se vám zdá, že seženete mikrovlnnou troubu pro vestavbu i za lepší peníz. Většina domácností běžně užívá mikrovlnku k ohřevu nápojů nebo jídla, to je dávno známá věc. Ale moderní multifunkční mikrovlnné trouby toho dokážou mnohem víc.


Nerezový povrch má povrchovou úpravu proti otiskům prstů, dveře trouby s dvojitým sklem jsou vyklápěcí. Elegantní design Absolute je doplněn elektronickým ovládáním pomocí centrálního knoflíku a dotykového displeje. Stačí jen zvolit kategorii a hmotnost, ostatní zabezpečí mikrovlnka.


Zboží je skladem u dodavatele. Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty. Amica AMM BI Integra Elegantní vestavná mikrovlnka s grilem AutoMenu - přednastavených programů. Vestavné sety s elektrickou varnou deskou. VRÁTÍME VÁM ZPĚT 5Kč!


Automatické programy pro přípravu Pizzy, masa, zeleniny, těstovin, brambor, ryb, popcornu a ohřevu nápojů. JetDefrost je unikátní funkce, která . Možnost umístění vestavné mikrovlnné trouby do různé výšky vám značně usnadní její obsluhu. Nejenže vidíte, co se s pokrmem uvnitř mikrovlnky děje, ale nemusíte se k ní ohýbat ani si stoupat na špičky. V kuchyni bude vypadat velmi elegantně například černá nebo nerezová vestavná mikrovlnka s digitálním displejem, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.