Friday 30 December 2016

Dětské porcelánové nádobí

Chytrý nákup nábytku a dekorací. Více než 8obchodů na jednom místě. Jedním z nejoblíbenějších a nejprodávanějších dekorů je postavička Krtka, na kterou má naše společnost uzavřenou exkluzivní smlouvu pro český trh.


Výrobky pro děti jsou z hlediska zdravotní nezávadnosti v. Kvalitní dětský porcelán české výroby s vynikající odolností, v příjemných tvarech, zdravotně nezávadný a odolný při použití v myčkách i mikrovlnkách.

Tvarově ucelený sortiment v pěti motivech nejoblíbenějších dětských zvířátek. Dětské porcelánové nádobí. Vyvážená konstrukce zaručuje porcelánu 3x - 4x vyšší mechanickou odolnost.


Porcelán je vhodný k použití v . Obsahuje: 1x talíř hluboký 20cm 1x talíř mělký 21cm 1x hrnek 160mm Váha:303kg Souprava je balena v ozdobném kartonku. Používá se především technologie vtavných dekorů, vhodných do myčky i mikrovlné trouby. Tento dětský porcelán je určen jak do domácností, tak i do školek a škol.

Oblíbené dětské porcelánové sady s motivy Krtečka, Čtyřlístku, Hello-Kitty. Sady obsahují mělký talíř 21cm, misku 19cm a šálek. Hledáte originální a kvalitní PORCELÁN pro svou RATOLEST? Ručně vyrábíme DĚTSKÉ hrnky, talířky s VKUSNÝMI motivy a tvary. Senzační souprava na piknik!


Sada obsahuje ks porcelánového mini nádobí s motivem roztomilého medvídka. V balení najdeš konvičku, hrnečků, podšálků, cukřenku a nádobu na mléko. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky.


Barva bílá, barevný dekor VČELKA. Lze mýt v myčce na nádobí , ale. Badabulle Jídelní sada Bobr. Jídelní sada Bobr s barevným motivem obsahuje mělký talíř, hlubokou misku, hrníček s ouškem a příbor (lžička s vidlickou).


Je vhodná pro děti od měsíců. Lze ohřívat v mikrovlnce a mýt v myčce nádobí. Odolný porcelán vhodný do myčky a mikrovlné trouby. Průměr mm , výška mm.

Rádi bychom vás však upozornili, že i když jsou dětské soupravy mohutnější než tradiční „dospělácké“ nádobí , je to . Při servírování se nesmí zapomenout i na nejmladší členy rodiny , kteří jistě ocení veselý start do nového dne. V této kategorii naleznete hravě dekorované hrníčky, misky, slánky, stojánky na vajíčka a již kompletně sestavené dětské sety od značky s dlouholetou zkušeností WMF. V popisech produktů také. Rocco melký, hluboký, dezertní, nerez nádobí Home Profi, koš základní velký, kráječ na knedlíky nerez, náhradní struny, cukrářský pytlík pogumovaný, škrabka na brambory Viktorinox, příborník plast, metla nerez, nádoba na odpa odměrka polypropylen, kráječ na vařená vejce nerez,.


Z našeho dětského nádobí bude Vašim drobečkům chutnat zaručeně všechno. Na výběr máte dětské nádobí melaminové nebo porcelánové. Z melaminového nádobí plného písmenek můžete dětem poskládat celou jídelní sadu.


Písmenkové nádobí má dokonce víceúčelové využití. Dá se použít jako originální dekorace.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.