Thursday 24 November 2016

Žakárové závěsy

Dlouhé a elegantní: Tyto dva závěsy jsou vybavené tunýlkem k upevnění na záclonovou tyč, díky tomu se dají okamžitě pověsit. Díky náročnému žakárovému vzoru se stříbrným potiskem se ve světle na závěsech mění barvy. Závěsy , na které je radost se podívat! Výměna dekorací teď bude hračka!


Tyto dva žakárové závěsy jsou zpracovány tak, aby je bylo možné okamžitě pověsit. Vetkaná kostka vytváří na závěsech efektní strukturu. Vyberte si ze široké nabídky oblečení na vyprodej-slevy. Konec chladu, horku nebo hluku z ulice.


Závěs perfektně ochrání Váš pokoj a žakárový motiv vlny vytvoří příjemnou atmosféru. Na rubu je jednobarevný se saténovým efektem. Blancheporte jej pro Vás vybr. Obchod ověřený zákazníky. Jedná se o průsvitnou, středně těžkou látku.


Zpracované tak, aby je šlo okamžitě pověsit. Náročný žakárový vzor se stříbrným potiskem. Tunýlek k upevnění na záclonovou tyč . Chytrý nákup nábytku a dekorací. Více než 8obchodů na jednom místě. Ochrana proti světlu v noci nebo jen úžasná dekorace?


Vytvoří příjemný interiér a útulnou atmosféru v každé místnosti. Kupte si Luxusní žakárové závěsy s oky a geometrickým vzorem na Next Česká republika. K dispozici je mezinárodní doručení a vrácení zboží. Kupte si Žakárové závěsy s větvičkovým vzorem a oky na Next Česká republika.


Záclona metráž 7Biela - 1cm. Bežná cena: 190€ Ušetríte: 9€. Klimt látka písmena látka geometrický vzor. Tchibo Žakárové závěsy , ks.


Přidat do setuPřidat do kolekce. Kvalitní a pevná tkanina se zajímavou strukturou je vhodná na závěsy i.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.