Wednesday 30 November 2016

Pivovar poutník ceník

Tradiční pivo z Vysočiny. K výrobě používáme nejen kvalitních surovin, ale i klasické technologie. Všechny tyto přednosti se ještě zvyšují tím, že piva jsou nepasterizovaná.


To znamená, že výrobky pivovaru mají nejenom výbornou chuť, ale i významnou výživnou hodnotu s příznivými fyziologickými účinky. Při vjezdu do pivovaru je našim zákazníkům k dispozici podniková prodejna piva , kde je prodáváno vždy nejčerstvější lahvové pivo. K výrobě jsou používány nejen kvalitní suroviny, ale i klasické technologie. Ceník piva a nealko nápojů. Poutník světlý ležák 50L nefiltr.


Kácov Nealkoholický, 5l lahev, přepravka 20x. POUTNÍK 12° světlý ležák, 30lkeg, keg, 820. RYCHTÁŘ NATUR nefiltrovaný . Váš nákupní košík je prázdný. K výrobě piva se používá nejen kvalitních surovin, ale i klasická technologie. Bakalář 12°chmelený za studena.


Polička – 11tka Otakar 3. Ferdinand – 11tka MAX 4. Nová Paka – 12tka Kumburák 6. Konrád – speciál Spytihněv). Pivovar Pelhřimov, pivo ze srdce Vysočiny, tahle dvanáctka je vynikající zážitek! Páter – Jedenáctka z pivovaru Černá Hora na Blanensku. Kč a čepovaný Březňák světlý výčepní z pivovaru Velké Březno čepujeme do pet lahví odnést své oblíbené pivo s sebou domů . Zato tam vaří báječné české pivo. Ano dnes na Vaše všetečné otázky odpovídal zástupce pivovaru, který vaří jen a pouze světlá piva.


Bylo-je vařeno samostatně, nebo je nějak mícháno desítka s . Vzhled: Tmavší zlatá barva, lehce zakalené, pěkná bílá pěna, dobře drží, náznak kroužkování. Vůně: Vůně sladová, nasládlá, lehce bylinná a kvasnicová. Chuť: Chuť sladová, nasládlá, lehce chlebová a bylinná. Střední říz, střední až kapku plnější tělo.


Hořkost je střední, doznívání delší, sladové, lehce bylinné, kořenité, . VYSOKÁ ŠKOLA POLYTECHNICKÁ JIHLAVA. Dílčí marketingová strategie. Podrobný ceník produktů nelze pro mou práci zveřejnit z důvodu obchodního tajemství. Běžte na exkurzi do místního pivovaru, kdy navštívíte varnu, spilku, sklepy a pivo samozřejmě i ochutnáte.


Podle založení pivovaru.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.