Wednesday 23 November 2016

Kosmetické přístroje profi

Nabízíme veškeré vybavení pro kosmetické salóny za diskontní ceny, prohlédněte si katalog a objednávejte přes internet v eshopu. Vše pro omlazení obličeje, vyhlazení vrásek, kosmetické přístroje a kosmetické pomůcky za super ceny! Nabízíme přístroj na bělení zubů, biolampy, péče o pleť, výrobky na nehty, čističe pórů atd. PROFI PŘÍSTROJE PRO KOSMETIKU A DERMATOLOGII. V této kategorii najdete přístroje pro karboxyterapii - jednoduchý a osvědčený postup, který redukuje celulitidu, jizvy, strie, obnovuje unavenou a povislou kůži na těle a to tím , že.


Lékařské a kosmetické přístroje. Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích. Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte. Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?


Nabízíme velmi různorodé kosmetické pomůcky a kosmetické přístroje pro revitalizaci, omlazení a zpevnění pleti. Mezi kosmetické pomůcky z naší nabídky můžeme zařídit například biolampy, přístroje na bělení zubů, ultrazvukové kosmetické přístroje , . Sledujeme nejnovější trendy v péči o tělo i obličej, pečlivě vybíráme výrobce jedinečných technologií po celém světě, které se specializují na hubnutí, celulitidu či anti-aging. Naší prioritou je nabídnou . Profi kosmetické přístroje. Multifunkční přístroje pro různé kosmetické úkony včetně napařovačů, peelingu, faceliftingu a jiných. Nabízíme kosmetické přístroje firmy Ionto-come Berchtol Unitronic GmbH.


Lipoderm - kavitační přístroj generátor pro neinvazivní ošetření tukových polštářků a zmírnění projevů celulity. Při zakoupení přístroje Lipoderm je provedeno i praktické školení, jak s přístrojem. Pro kosmetiku nabízíme krásná a funkční kosmetická lehátka a křesla, taburety, odkladače a další nábytek.


Pro salóny pak kosmetické přístroje , které se můžou stát vlajkovou lodí Vašich procedur a zákroků a díky kterým získáte náskok před konkurencí. Kadeřnickým salónům a holičstvím nabízíme ergonomický a designově . Profesionální kosmetický přístroj umožňuje vykonávat:- kavitační peeling a čištění pleti- sonoforézu- galvanizaci- ionoforézu Díky unikátní kombinaci kavitačního peelingu a galvanizace můžeme vykonávat profesionální kosmetické ošetření. Ultrazvuková profi špachtle. Zároveň ji lze využít k zapracovávání koncentrátů, sér a krémů.


Kavitační peeling díky . Rio Beauty ultrazvuková špachtle FASS Doprava zdarma. Profesionálna domáca exfoliácia tváre. Kosmetický ozonizér Darsonval LZ-006A.


Charakteristika produktu: Kozmetický.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.