Wednesday 30 November 2016

Kořenky v otočném stojanu

Sada kořenek na otočném plastovém stojanu v moderním designu pod značkou Lamart. Kořenky jsou umístěné na otočném stojanu. Dvanáct skleněných kořenek s . Ve stojanu se nachází kořenek , do kterých si dáte Vaše oblíbené koření a budete ho mít vždy po ruce. Materiál: kořenky – sklo, ocelové . Hledáte korenky na stojan ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Dřevěný otočný stojan černé barvy s 16ti kořenkami , které jsou naplněné různým kořením. Přibližný rozměr kořenky : výška 5cm průměr 4cm. Násypka pro snadné plnění kořenek je uložena ve stojánku. Vyrobeno z prvotřídního odolného skla a kvalitního plastu.


Skleněné dózy, víčka, uzávěry a násypka jsou vhodné do myčky, stojánek čistěte vlhkou utěrkou. Koření nevlhne, neztrácí chuť a vůni a máte ho skvěle po ruce. Otáčením horního dílu víčka lze nastavit dvě intenzity dávkování koření. Nenechte svou lásku k vaření vyčichnout. Dózy jsou umístěny v dřevěném otočném stojánku.


Parametry a specifikace . Každá kořenka má uvnitř umělohmotné děrované víčko, které lze jednoduše odstranit pro doplnění koření. Reklamní předměty, reklamní textil - 48hod dodání, najkomplexnejší ponuka, značkový tovar. Brillante na otočném stojanu z gumovníkového dřeva, skl. Sada obsahuje: Nerez otočný stojan kusů skleněných kořenek s. Praktický otočný stojan s kořenkami. Brno, Mediahall SKLAD MOSS Hustopeče.


Prodám úplně nový otočný stojan s 12-ti skleněnými kořenkami(nevhodný dar). Výška stojanu 32cm, výška kořenky 10cm. K tomu zdarma přidám samolepky na kořenky. Umístit je můžete libovolně v kuchyni, skvěle doplní i jídelní stůl.


Dostupný do dnů Nalezeno v dalších 2 . Prodám bílé kořenky kusů v otočném stojanu cena 1Kč. Cena produktu bez dopravy. Sklenice na čaj - alpaka a sklo starožitné kusů s ouškem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.