Thursday 24 November 2016

Hpl desky ceník

Díky technologii zpracování jsou kompaktní desky HPL vysoce odolné a vyznačují se vysokou životností s minimálními náklady na údržbu. K dispozici jsou v široké škále dekorů, formátů a tlouštěk. HPL laminované velkoformátové desky pro použití v interiéru. Max interiér kompaktní desky rakouského výrobce fa.


FunderMax jsou vysokotlaké lamináty( HPL desky )vyrobené podle ČSN EN 438-typ CGSvhodné pso oblast použití s vysokými nároky na mechanicko-fyzikální vlastnosti,jako jsou obložení stěn,letištních hal,a výrobu nábytku odolného vůči mechanickým a chemickým . Dekorativní vysokotlaký laminát pro nějrůznější vnitřní i vnější aplikace. Desky mají vynikající mechanickou pevnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům. Kvalitní velkoformátové desky.


Pro jejich výrobu se používá vrstvený papír impregnovaný pryskyřicemi, který je za žáru a vysokého tlaku . KOMPAKTNÍ DESKY nakupte u společnosti KAPLAN s. Max Interiér kompaktní desky rakouského výrobce firmy FunderMax jsou vysokotlaké lamináty ( HPL desky ) vyrobené podle ČSN EN 438- typ CGS vhodné. Multiplex bříza oboustr. Počet v balení: 1m2.


Na jejím povrchu je opět odolná folie - overlay a pod ní dekorační papír. Kompaktní desky se vyrábějí od tl. Vznikají prostým vrstvením jádra - tedy primárně vrstvených kraftových papírů.


Jako kompaktní deska je ve většině případů chápána deska . Konečná tloušťka je závislá vždy dle tloušťky daných HPL vysokotlakých laminátů. Ceny jsou stanovené jako základní orientační od spodní cenové hladiny, na nejmenší možná množství u několika konkrétních výrobců . Jednostranný dekorativní laminát (spodní strana broušená) pro nejrůznější interiérové vybavení obchodů, příčky, vhodné pro pracovní desky , interiér železničních vagónů atd. V nabídce je více než 1dekorů – veškeré dekory z laminovaných dřevotřískových desek a pracovních desek. Solid color - probarvené HPL.


Ceník zavěšených obkladů FUNDERMAX. Dodavatel vysokotlakých laminátů a kompaktních desek. Svými vlastnostmi jsou kompaktní desky vhodné např. Proč používat HPL - vysokotlaké lamináty?


Vysokotlaký laminát nabízí nepřeberné množství variant barev, struktur, povrchů i individuální řešení - digitální tisk! Jsme autorizovaní prodejci níže uvedených HPL. Desky neobsahují organické sloučeniny halogenů (chlór, fluor, brom atd.), které se vyskytují v pohonných plynech nebo PVC. Neobsahují ani azbest a ochranné přípravky na dřevo (fungicidy, pesticidy atd.), ani síru, rtuť a . Tedy v prostorách a na . MAX EXTERIOR fasádní desky jsou vysokotlaké lamináty .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.