Monday 28 November 2016

Blakkwood umelci

Hudba, oblečení, lidé, koncerty. Сохраненная копия Перевести эту страницу. Chyba 4- Stránka nenalezena.


Omlouváme se, ale požadována stránka neexistuje. Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Od vstupu do firmy se věnuje jejímu rozvoji primárně po manažerské stránce a tvoří videa, videoklipy a mediální . Vlastním jménem Jakub Drlička. Je členem skupiny MAAT, se kterou vydali zásadní . Hudební producent, sound designer, visual artist.


Progresivní tvůrce, který míchá hudební styly a vlivy, a snaží se do projektů vkládat umělecký pohle hloubku a emoce. Hudbě se věnuje již od dětství, kdy navštěvoval Základní uměleckou školu s . Své první texty začal psát již ve 12-ti letech, stejně datuje i počátky producentské tvorby. Po několika méně známých projektech zakládá spolu s L. Producent s východními kořeny, který se tvorbou hudby zabývá již více než let. Odtud se odvíjí cesta, která v rize mužském rapovém prostředí nebyla nijak snadná. Díky tomu, že je velký dříč a skutečně žije tím, co dělá, dostala se postupem času na skutečné výsluní své . Pod značkou Zmrdlife, kterou společně s přáteli vymyslel, poté začal vydávat i úspěšnou . Vybudovat něco z ničeho je to největší umění.


Blakkwood je životní styl. BLAKKWOOD RECORDS Complet ve Vrchlabí. Kde: Music Bar bowl Vrchlabí. Merchendise postupně nahrazují vlastní střihy, propracovanější motivy a spoustu doplňků.


Značka se dostala rychle do povědomí díky tomu, že jí oblékají umělci zastupováni vydavatelstvíMAAT, Viktor Sheen, Renne . Koncert se odehraje v sobotu 11. Faval Music Circus, přináší vám ho BrnoPartyLife. Rapper Logic vydává velmi úspěšné album Yzomandias a díky němu se stává jedním z . Spolupracovali: Viktor Sheen , L. Nyní přichází s novou sérii videí s názvem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.