Friday 28 October 2016

Bezlepková kavárna praha

Proto potěší každý nový podnik. Je to veganská nekuřácká kavárna , která má ve své nabídce . Připravili jsme pro vás výběr podniků, kde si na bezlepkovém menu opravdu pochutnáte. Kavárna - cukrárna na Praze nabízí milé a útulné prostředí, domácí zákusky, dorty na objednávku, svatební, bezlepkové , luxusní dorty i koláče, rolády, kávu a zmrzlinu. Zejména když v Praze každý týden kvete jedna kavárna za druhou.


My z toho máme obrovskou radost. Nově otevřený espresso bar v historickém centru Prahy , kousek od Dlouhé třídy. Moc míst na sezení tady není, takže schůzky.


Všechny vypadají úžasně. Na výběr jsou také bezlepkové a veganské. Radí výživoví poradci i naše maminky.


Ve shonu běžných dnů se často stane, že mezi schůzkami nemáme čas na jídlo ani pomyslet, natož něco zobnout. Se snídaní tak musíme vyžít až do oběda. Pokud si ji navíc dáte někde venku, v hezkém prostředí, společně s klientem či kolegy, . Italská bezlepková pizzerie a cukrárna v Praze na Smíchově. Sortiment se stále rozšiřuje, takže dnes už můžete v obchodě zakoupit nejen vynikající bezlepkové bagety za velmi přijatelnou cenu, ale také zákusky, mnoho druhů pizzy, lasagne, ale také těstoviny. To vše v obchodě The Sweet Life Gluten free, . Pokud studujete a nebo jen procházíte okolo Národní Technické Knihovny v Praze Dejvicích, tak můžete navštívit tamní kavárnu – je přístupná z boku budovy, do knihovny nemusíte.


Dle mé zkušenosti tam mají vždy 1-bezlepkové zákusky – naposledy borůvkový koláč a dortík „cupcakes“. Vyhledejte si prodejny, restaurace nebo kavárny ve vašem okolí. Vyzkoušel jsem dříve zmiňovanou novinku o bezlepkových bagetách, které testují ve vybraných provozovnách.


Mé dojmy z restaurace v Praze – Dejvice: bageta je chuťově velmi dobrá (nevím, zda si pečou vlastní nebo je to Schär apod.). Dorty: Cukrářská dílna, v jejíž nabídce a možnostech právě hledáte, není velká. Vyrábí dorty individuálně dle zadání, předložených vzorů nebo po sestavení přímo se zákazníkem. Chuťová skladba dle doporučených a osvědčených receptur a kombinací. Dorty jsou vyráběny v místě a na dohodnutý čas, netrpí tudíž ani . Jídlo po celý den, káva a zákusky.


Coffeepark: Výborná ( bezlepková ) kavárna - pozrite si recenzií od cestovateľov, neprikrášlených fotografií a skvelé ponuky pre lokalitu Praha , Česká republika na portáli TripAdvisor. Tradiční kavárna v centru Prahy. Bezlepková pekárna s posezením a dobrou kávou. Snídaně, Tradiční Česká kuchyně, Nekuřácká část, Salónky, Galerie, Biliárový sál. Café Colore v centru Prahy na rohu Jungmannovy a Palackého ulic připomíná svým interiérem kombinaci vídeňských a pařížských kaváren.


Za mě jednoznačně nejbáječnější kavárna ! Obsluha se usměje, i když jsem chlap, káva naprosto vynikající Nespresso je prostě nej, parádní hudba, krásné čisté prostředí!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.