Friday 28 October 2016

Bezpečnostní list jar sensitive

Jar Apple CZ (13kB PDF). Jar Lemon CZ (14kB PDF). Jar OrangeLemongrass CZ (13kB PDF). Jar PomegranateRed Orange CZ (14kB PDF). Jar Sensitive ChamomileVitamin E CZ (13kB PDF ).

Tradiční prostředek na mytí nádobí. Koncentrovaný, odstraňuje mastnotu i ve studené vodě. Výrobce: ProcterGamble. Omlouváme se, ale prodej tohoto produktu byl ukončen.


Není možné jej objednat. Bezpečnostní list dle nařízení (ES) č. Datum zpracování: : Verze: 1. KRYSTAL Gel do závěsu toalet, zelený.

Mycí prostředek na ruční mytí nádobí s patentovou technologií s příjemnou vůní. Nekompromisní s mastnotě. Má skvělé odmašťovací schopnosti, bohatou jemnou pěnu a je šetrný k rukám.


Vyjímečný v odstraňování mastnoty i ve studené vo. Prostředek na nádobí JAR Expert 5l, sensitive. Zboží již není v naší nabídce. K použití i ve studené vodě. P1EC00_JAR original 500ml - JABLKO, CITRON, SENSITIVE.


Snadno se aplikuje na houbičku, není nutné používat velké množství výrobku a tím je mytí nádobí ekonomické. Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravyKč ( cena s DPH ). Podle výrobce či produktu naleznete informace o hledaném sortimentu. Umožňuje Vám to funkce Makro bezpečnostních listů.


Uchovávejte mimo dosah dětí. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Používejte osobní ochranné prostředky pro oči a obličej.

Při požití nevyvolávejte zvracení: okamžitě vyhledejte lékařskou . Jar je vhodný do Vaší kuchyně na jakékoliv nádobí, od skleniček až po hrnce, bez ohledu na úroveň znečištění nádobí. Navíc má příjemnou vůni. Jar je efektivní, ekonomický a šetrný k pokožce rukou. Bref wc gel fresh ocean. Krystalická soda Hlubna.


Kyselina chlorovodiková 30_CZ. Larrin - cistič sprchových koutů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.