Wednesday 7 September 2016

Poznámky ze školy

Trefné a vtipné poznámky ze žákovských knížek (výběr těch lepších). Při měření ve fyzice používá vlastní měřící přístroj a prohlašuje, že školní voltmetry nestojí za nic. Nosí do školy příliš krátké sukně, takže vzbuzuje u spolužáků větší pozornost než já se svým výkladem, prosím o prodloužení.


Jelikož omluvenky ze školy měli úspěch, tak jsem tentokrát natočil poznámky. Opět bohužel kamera je jaká je. Vybrali jsme pro vás nejvtipnějších, u nichž se jistě pobavíte.

A kdo ví, možná nějakou podobnou letos přinese i váš potomek! Mám podezření, že se domlouvá se svými spolužáky. Do školy nosí žvýkací a jiné gumy. Dojídá po spolužákovi vyhozené kuře z koše.


Donesl do školy zabavnou pyrotechniku a začal ji pouštět ve třídě. Doporučuji využít středověké metody výchovy. Přinese-li náš potomek ze školy poznámku, nebývá to zrovna důvod k radosti.


Přesto nás mnohdy těch pár slov v žákovské knížce dokáže pobavit jako máloco jiného. Nedovolený vstup do školy.

Zametá drobky vycpaným mývalem, poškozuje tak školní pomůcky. Ani se nezeptala a usnula v hodině. Bez dovolení padá ze židle. Bohužel Váš syn si ještě nezapsal od začátku školního roku předměty, takže mu nemohu zapsat známky. Dělá to, co nemá a nedělá to, co má.


Ty nej nej nej poznámky ze školy. Jezdí nosem po lavici, aby to pískalo. Když jsem vašeho syna vyvolala k tabuli, opáčil mi: ? Snažil se odemknout zamčené dveře.


Když byl přistižen, vymlouval se na to, že ho zajímají tajné chodby. Nesdělil své jméno s tím, že je tu inkognito. Dává pozor, jestli dávám pozor, . Tenhle příběh začínám psát opravdu ve škole v přírodě.


Rozhodla jsem se, že to opravdu chce zapsat a zveřejnit. Některé průšvihy jsou dost vtipné. Myslím, že pro zasmání to bude stačit. A samozřejmě, je většina příběhů pravdivá.


Vtipné poznámky s dvojsmysly v žákovských knížkách, legendární hlášky učitelů i nezapomenutelné výplody v písemkách žáků.

I to patří k těm lepším vzpomínkám na školní léta, kterými se často bavíme do dneška. Pokud si tedy chcete trochu spravit náladu, zasmějte se s námi. A vystačila mi na celé VŠ studium. Traduje se historka, podle níž Luo Čen-jü náhodou uviděl v ruce jednoho z žáků školy vějíř se čtyřverším, které napsal Wang Kuo-wej. Verše ho tak zaujaly, že vyhledal jejich autora, rozpoznal v něm mimořádného muže a okamžitě jej zapojil do svých osvětových projektů.


Báseň, která na Luo Čen-jüho udělala takový . Popíjela jsem ledovou kávu a procházela si poznámky ze školy. Ren si sedl vedle mě, tedy spíš sebou plácl na židli. Dělávala to tak i Val, nikdy si nesedala naproti.


Odložila jsem kávu a zvažovala, jestli mu mám odpovědět po pravdě. Usoudila jsem, že by bylo hloupé lhát. Icon of invite friends to like the lage. Invite your friends to like this Page.


Highlights info row image. Typically replies within an hour. Contact Vtipné poznámky ze školy on Messenger. Nepotřebuji jména, školu nic, jen těch pár mizerných řádků. Moc Vás prosím kdyby jste nějakou našly.


Pošlu vám klido pído i sladkou odměnu. Zbývajících pět typů poznámek se týká selhání dítěte v rámci školy. Jak ukázaly rozhovory s vyučujícími, poznámky jsou vnímány jako krajní řešení nekázně a pro některé dokonce jako řešení zcela vyloučené, neboť jím přiznávají vlastní profesionální neúspěch.


Poznámka je podle nich důkazem, že dítě nedokáží usměrnit . Poznámky ze školy typu „Pavlík čte špatně, „Honza patří k nejhorším čtenářům nebo stálé pětky ze čtení vám toho moc neřeknou. Snažte se zjistit, v čem konkrétně dítě selhává. Neumí váš prvňáček pojmenovat písmenka?


Písmenka se mu stále pletou? Nebo izolovaná písmenka dobře . Poměrně překvapivým zjištěním je také fakt, že na prvním stup - ni základní školy je udělováno žákům více poznámek než na stupni druhém. Jak je mojí tradicí, uvařím něco k pití a malého synka Jakuba nechávám s horkou čokoládou v čekárně, abychom s maminkou měly čas na to popovídat si o něm.


Jakub je velmi chytré dítě, ze školy nosí téměř samé jedničky. Mezi nimi ale také poznámky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.