Thursday 15 September 2016

Mikroplyš metráž

Internetový obchod Chci Látky. Najdete u nás také pletací a háčkovací vlny a příze, bytový textil, dekorační látky, záclony . Upozornění: na stříhanou metráž se nevztahuje vrácení zboží ve - ti denní lhůtě, jedná se o zboží na zakázku, které je do požadovaného rozměru . Pokud patříte mezi nadšence ručních prací, nebo si rádi tvoříte vlastní, originální kusy nábytku či oblečení, jste na správném místě. V této kategorii našich produktů najdete metráž látek různých materiálů a barev.


Vybrat si můžete z moderních, designových vzorů, v nabídce však najdete i syté, jednobarevné potisku.

Věková kategorie: 0-dospělí. Mikroplyš má nízky vlas a jemný lesk, je veľmi mäkký a p. Velikost: Výrobce: dovoz. Minimální objednávané množství materiálu je 5m, maximální 5m. U většího množství je třeba ověřit dostupnost, neboť materiály využíváme i při naší tvorbě a mohou být právě zpracovávány v rámci naší . Velkoochodní prodej látek ze skladu.


Kralupy nad Vltavou Nakupujte látky také na velkoobchodním e-shopu. AKCEPTUJEME KARTY: Věrnostní prograZajistěte si zákaznickou kartu a užívejte si výhod věrnostního .

Nabízíme možnost zakoupení metráže z mnoha druhů materiálů na výrobu. V nabídce jsou materiály FROTÉ, JERSEY, MIKROPLYŠ , BAVLNĚNÉ PLÁTNO, METRÁŽ S TEFLONOVOU ÚPRAVOU a také FROTÉ a JERSEY s POLYURETANOVÝM ZÁTĚREM. Veškeré nabízené materiály jsou skladem s možností okamžitého . Prostěradlo mikroplyš je maximálně jemné, natahovací s gumou. Dětské, dekorační levné látky, viskóza pro halenky, šaty, pánské košile, kalhoty a další oblečení, dekorační oděvní, košilové látky bavlna 1, látky patchwork metráž , zámecké povlečení luxus, saténové povlečení bavlna, prostěradla, deky mikroplyš , mikroflanel, mikrovlákno, prosrěradla froté, jersey, přikrývky, polštáře,.


Deky z našého internetového obchodu Modernatex. Díky svému elegantnímu vzhledu budou ozdobou. Túto látku potláčame na mieru.


Pri objednávke je nutné zvoliť platbu vopred a objednávku uhradiť. Potlač bude realizovaná po prijatí platby na účet. Zloženie: 1 polyester.


Dodanie: na objednávku . Ze sekce mikroplyš metráž vybíráme nádhernou látku o šířce 2cm. Látka mikroplyš - Pestrý drak - modrá. Vhodná na přehozy, mikiny, atd.


Heboučké a hřejivé povlečení, které si v posledních letech našlo své pevné místo v českých ložnicích. V době, kdy se stává tradiční součástí naší postele, se objevuje mikroflanel.

Jaký je v tom vlastně rozdíl ?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.