Thursday 15 September 2016

Chinaski vakuum akordy

Nic G víc, jenom bude D míň o jednoho F bláz C na. V moři bělostných cích náš prvotní hřích jak loďka . Kolem nás voda a vzduch oheň, země a Bůh je zřejmě žena. Svět, světlo a stín, tvůj hořící klín, v něm žízeň uhašená. Víckrát tě neuvidím, skok do vzduchoprázdna.


Je jedno co víš, tím spíš s kým spíš, cena je stanovená. U většiny písní videoklip. Chinaski vakuum listen watch.


Vložte nový text písně a získáte bonitu pro častější hlasování v hitparádě. Hvězdy nad hlavou zprávné akordy ver. Vakuum (od AnGeLeXiT)ver.


Takže se stalo všechno, co sis kdy přál. Na čtyři akordy až na konec světa. Vzhůru do nekonečna a ještě dál. Music video by chinaski performing tabacek. Kdyby ses viděl celý ty léta.


Videoklip a text psn vakuum od chinaski. Hity přelomu tisíciletí 14. Nic víc, jenom bude míň o jednoho blázna. Noty, melodická linka, akordy. Jednou nebe zavolá ( Kolář) 2. Ztrácíš se (M.Ztracený) 4. Navěky (T.Klus a A. Langerová) 5. Právě Malátný, za jehož . Nabízíme noty pro malé i velké, začínající i zkušené, noty pro klasiku, jazz i populární hudbu, noty pro zpěv i hudební nástroje, noty pro hudební soubory a sbory, noty pro jazzové i velké orchestry, písničky, akordy , zpěvníky.


Buďte první, kdo ji napíše. Sdlejte nebo stahujte jako mp3. Instrument : Voice, Guitar Chordsy, Piano Excerpt.


Zpěvník let v síti obsahuje noty, akordy a texty k hitom, které zároveň vyšly na albume let v síti - best of.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.