Thursday 15 September 2016

Oblečení z anglie velkoobchod

Velkoobchodní prodej použitého oblečení dovezeného z Anglie. Prodej na váhu - balíky kg, kg, kg. Lisy, balíky, žoky se second hand oblečením pro děti i dospělé z Anglie. Velikostní balíčky pro děti. Levné oblečení pro děti.


Již let pro vás dovážíme to nejlepší second hand oblečení z Anglie ! Nabízíme kojenecké, dětské a dospělé. Možnost vlastní kontroly zboží. Dovážíme a prodáváme použité oblečení z Anglie , v naších skladech naleznete široký výběr především dětského a dámského textilu. Zásobujeme velkoodběratele i maloodběratele.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Dostali jsme nové zboží z Anglie a doplnili dětské creamové oblečení - jarní a letní, dámské exkluzivní mixy plné outletu a dětské letní a společenské šatečky, také jsme dovezli lehké svetříky za super cenu, dámské jarní šaty, dále dámské jarní bundy, dámská creme trička, dětská trika s dlouhým rukávem. Již více než let vám nabízíme levnou a stylovou módu pro celou rodinu. Denně doplňujeme do našich prodejen sezónní zboží, které pro vás dovážíme z Anglie. Oblečení pro děti, ženy i muže, sportovní i společenské oblečení , . Mix značkového oblečení , halenky, topy, tílka, trika, šaty,.


Textil pochází z Německa, Rakouska, Itálie a Anglie. Všechen textil si sbíráme sami. Dost Dětského a Dámského oblečení ,bez odpadu ……. Naše firma se NEZABÝVÁ tříděním zboží. Tříděné zboží DOVÁŽÍME už z Anglie a . Nebo nevíte jak shánějí v Anglii přímo velkoobchody oblečení?


Chtěla bych si udělat takový menší bazárek-sekáček s věcma z Anglie. Koukala jsem kde vzít balíky s oblečením z Anglie , v Českých velkoskladech se najde 40kg za 2. Anglie, kolik by to stálo, popřípadě máte s tím někdo zkušenost? Vítejte na našich předstránkách Bazárek Beruška, které nabízí velkoobchodní a maloobchodní prodej použitého oblečení z Anglie , Německa a zemí Eu.


Na našem eshopu Bazárek Beruška najdete přes více než balíků pro. Dovážíme zboží hlavně z Rakouska, Německa, Holandska a Anglie. Různé jakosti a druhy oblečení. Převážně dětské, ale také i něco pro dospělé.


Jsme největším dovozcem použitého textilu z Anglie. Kromě přímého prodeje dodáváme zboží i ostatním velkoobchodům v ČR. Provozujeme velkoobchod second hand oblečení z Anglie.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.