Tuesday 6 September 2016

Kosmeticka zidle sedlo

Víme co prodáváme, všechny produkty používáme v našem salonu. Přijaté objednávky budeme expedovat v týdnu od 19. NOVINKA - SPREJE NA ODROSTY colorwin 13. Výškově nastavitelná židle ideální pro kosmetické, kadeřnické, pedikérské i masážní salóny. Společně se zádovou opěrkou a opěrkou pro nohy poskytne maximální komfort.


Alba - Klasik Profesionální pedikérská, lékařská, kosmetická , dentistická a laboratorní sedlová židle PIPA. Pohodlná pracovní židle. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.


Kosmetická židle koňské sedlo. HAIRWAY Nábytek Kadeřnický taburet Comfort sedlo - ergonomicky tvarovaný. Zahradní nábytek Houpací sítě a křesla Slunečníky Zahradní stoly Zahradní židle a křesla Zahradní lehátka Zahradní lavice Polštáře a podsedáky Další.


Stylová kosmetická , pedikérská a kadeřnická židle. Bezproblémový pohyb zajišťují kolečka, které na podlaze nezanechávají žádné stopy. Materiál sedadla je nenáročný na čištění a je lehce omyvatelný.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Barva černá, bílá (standardní - CAYENNE). Vhodná i do zdravotnických (zubních ambulancí).


Technické parametry: Zdvih: - 64cm, koňské sedlo : délka - 45cm, šířka: 34cm . Kříž je stabilní, chromovaný s kolečky. Výška je nastavitelná pomocí pneu báze. Nové vybavení kosmetického salonu. Zrcátka Swarovski, šperky Swarovski Krásné a praktické zrcátka Swarovski jsou překrásným dárkem pro každou ženu. Soláň Bubenická židle s . Speciální zdravotnická a kosmetická židle pro ordinace, laboratoře, a kosmetické salony s velkým rozsahem výšky sezení a snadnou omyvatelností.


Vyšetřovací stolička se sedákem ve tvaru koňského sedla. Ergonomické stabilní sezení. Sedlové židle snižují napětí v ramenou, povzbuzují krevní oběh nohou, pomáhají předcházet únavě a celkově přispívají k ergonomii sezení. Taburety, židle kosmetické, kosmetické židle, taburety pedikérské, pedikérská židle , sedlo kosmetické, kadeřnická židle , sedlo. Při ošetření pacientů v ordinaci vám lékařská židle - stolička zpříjemní denní rutinu a pomůže zmírnit únavu.


Otočná kola usnadní dosah mezi. Odolná konstrukce vyhoví i. Pracovní židle pro dílny, školy, laboratoře. Lékařská otočná židle ( sedlo ) C s kruhem. Můžete si vybrat buď čalouněné, překližkové nebo polyuretanové.


Volba pojízdných na kolečkách nebo statických na kluzácích.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.