Tuesday 6 September 2016

Vinotéka guzzanti recenze

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Vitríny a vinotéky značky Guzzanti. Je rozdělena na zóny – pro bílé a pro červené víno. Teplotu je možné nastavit zvlášť od 6–12°C v horní zóně a 12–22°C ve spodní zóně.


Aktuální teplota je zobrazena na digitálním displeji. Do horního prostoru uložíte lahví bílého vína a do spodního prostoru až lahví červeného vína. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Prosklená vinotéka s kompresorem. Termíny doručení a vyzvednutí:.


Chladivo R600a Energetická třída A Kapacita láhví vína, 117l Stříbrné dveře s nerezovou rukojetí - dvouvrstvé sklo, které chrání víno před slunečním. Konstrukce chladničky: vinotéka Kapacita - láhve: Spotřeba energie: 0. V uživatelských recenzích je pozitivně . Distribuce: oficiální ČR Provedení výrobku: černá barva. Vinotéka Guzzanti GZ černá.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Velmi tichá, bez kompresoru a bez vibrací. Při shánění vinotéky nám byla doporučena vinotéka Guzzanti GZ 51. Jaké máte zkušenosti s touto vinotékou?


Nepodařilo se mi najít žádné recenze ani zkušenosti. Budeme dle vinotéky dělat nábytek na míru a tak bychom rádi nějakou spolehlivou, . Hlavní parametry - Domácí vinotéka Guzzanti GZ 51. Nejlepších vinoték dle hodnocení uživatelů. Náhled vinotéky GUZZANTI GZ 25. Buďte první kdo vloží recenzi k tomuto produktu.


Jak vybrat domácí vinotéku? Podívejte se na přehledné informace, které budete potřebovat při výběru domácí vinotéky. Možnost uložení stojících lahví.


Zatím jsem nenašel na vinotéku Guzzanti GZžádný test ani uživatelskou recenzi. Prosím o porovnání obou vinoték z hlediska provozní spolehlivosti a zejména hlučnosti. Zdraví a na Vaše doporučení se .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.