Thursday 8 September 2016

Dětská postel bazar

Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Zobrazit všechny. Buková houpací kolébka s béžovým příslušenstvím. Její jednoduchá a praktická . BabyBed je svým nadčasovým designem vhodná do každé moderní domácnosti.


Prodám pokud možno komplet použitý set skříněk, postele a stolku.

Maminky vědí, že DĚTSKÁ POSTEL - AUTO stojí na eMiminu nejméně. Dětský nábytek MONTERO typ Pedro. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Prodám kvalitní postel z masivu s výsuvným lůžkem. Součástí prodeje jsou rošty a zdravotní matrace s pratelným povlakem. Spodní lůžko je stejně kvalitní jako horní.


Zadní čelo s motivem oveček. Postel je zachovalá, potah matrace je snímatelný a prací v pračce.

Cena nezahrnuje poštovné. Prodám dětskou postýlku IKEA Kritter stáří rok ve výborném stavu a včetně roštu. Rozměry 70x1barva bílá. Posunout inzerát Přidat do oblíbených . Nabídka inzerce a bazar dětského nábytku. Kompletní vybavení dětského pokojíčku v přehledném seznamu na spěcháto.


Internetová řádková inzerce zdarma pro město Jablunkov a okolí. Katalog elektronického obchodu Prostorná rozkládací pohovka z lamina s úložným prostorem. Rozkládací dětská postel pro dvě osoby z masivní přírodní borovi. V jednom z oblouků boku. Postel nebyla složená, má drobné vady - odřeniny, vyštípnutí lamina a pod.


Vady nijak nebrání užívání, většinou se. PŘIDAT K OBLÍBENÝM ( přihlášení). Detské postele , online inzercia zdarma na Bazar. Najlacnejšie detské postele v online bazári.


Halmar Proton dětská postel.

Sekce Nábytek pro děti - Děti inzerce - dětský bazar - strana 53. Za odvoz daruji dětskou patrovou postel v bavě. Podání inzerce zdarma i bez registrace.


Inzerce zdarma - inzeráty zdarma. Přední i zadní čela jsou vyrobena ze speciálního laminátu s obrázkama z eko barvy - které jsou bezpečné pro děti. Postýlky jsou velice jednoduché a praktické na údržbu, můžete .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.