Wednesday 7 September 2016

Cestuj cz chorvatsko

Apartmány, all inclusive hotely, bungalovy, ale i kempy. V Banjole si užijete dovolenou plnou zábavy a nejrůznějších aktivit. Večer si můžete vybrat mezi akcemi Pulského léta a procházkou tamní poklidnou zátokou. Banjole leží na poloostrově Istrie, kilometrů od města Pula. Všechny zájezdy této CK na jednom místě.


Ubytování v chorvatském Živogošce. U většiny destinací si můžete zvolit, zda dáváte . Atraktivní turistické letovisko Zaton najdete na severním pobřeží Dalmácie, zhruba km severně od 70tisícové historické metropole Zadaru s mezinárodním letištěm. Během vaší dovolené v Zatonu na vás čeká příjemná oblázkovo-písčitá pláž lemovaná borovým lesem.


A máte obavy z toho, že se budou na místních plážích nudit? Pak jsou následující řádky určené právě vám. Máme pro vás rovnou míst, která jsou pro děti doslova jako stvořená. Velcí i malí zažijí nikdy nekončící zábavu v lunaparcích, obřích akváriích , ale i . Lanterna, který je známý vynikající ochranou životního prostředí, cca km sev. Ostrovy a zátočiny poskytují relaxaci, klid a soukromí.


Křivolaké uličky starobylých městeček lákají k procházkám a posezení u skleničky výborného vína. Ale za vysokými bělostnými horami Velebitu, které se zvedají už od pobřeží, se skrývají jezera s vodou tak . Před vilou je malá zahrada, celý objekt je oplocen. Nabídky pro kategorii Zájezdy do zahraničí na Slevomat.


Inspirujte se kam na dovolenou a jak na levné cestování po celém světě. Cestujte s námi snadno a levně. Vyprší za 1hodin minut. Přírodní krásy Rakouska - jezera Solné komory a lázeňská městečka: sobotní výlet z Prahy pro osobu. Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s tímto novým poskytovatele zájezdů?


Už jste s nimi někdo letěl? Píší, že zastupují největší CK a že smlouva uzavřená u nich je rovnou uzavřená s CK. Prosím o jakékoliv názory,nebo zkušenosti.


Jestli jsou spolehlivý a jaký byl zájez sjednaný přes ně, nebo případné . Poradíme Vám s výběrem Vaší dovolené. Je to relativně blízko, Čech se tam domluví, je tam nádherné moře a spousta dalších atrakcí. Tradice našeho putování na Jadran sahají do konce předminulého století a jejich plynulost narušovaly jen války.


Pro informace u jednotlivých států jsou využity podklady Ministerstva zahraničních věcí ČR. Trasa dálnice: Záhřeb - Karlovac - Bosiljevo - Ogulin - tunel Mala Kapela - Žuta Lokva - Otočac . Ráda bych se blíže s Vámi skontaktovala. Letos bychom měli opět jet do sv. Děkuji předem za kontakt.


S pozdravem Emilie Švancarová, hospodářka Znojemských Grácií. Těším se na případnou spolupráci. Chorvaté tuto dálnici nazývají Dalmatina. Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.