Friday 26 August 2016

Lednice coca cola bazar

Lednice je naprosto funkční jen je. Dobry den, nabizim raritni lednici Coca Cola dovezenou pred 12-ti lety z Nemecka. Americká chladnička AEG. Prodán americkou lednici AEG stáří roku. Tyto vady jsou minimální.


K lednici dám nový filtr vody. Oct Prodam lednici coca cola. Vyberte si z naší nabídky. Inzerat plati do smazani. Dobrý den prodám Coca Cola lednici ve stylu.


Plně funkční používaná měsíců. Chladicí prosklená lednice na víno( VINOTÉKA). Na prodej jsou dvě plně funkční lednice Coca Cola , super stav. Nový agregát, automatické odmrazování do vody. Dvojité automatické dveře.


Ideální na nápoje,vychlazené za pár minut. Bazar strojů a techniky Vybavení provozoven Coca cola lednice , Praha-východ. Nabídka výuky francouzštiny pro každého. Madshus Intrasonic Classic 198cm.


Měli jsme jí v provozu pouze v letních měsících v. Coca - cola medvídek pro moderní sběratele. Maminky vědí, že Ubrus stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Pro svojí spolehlivost a dostatečnou chladící schopnost běžně používaná na benzínkách, v restauracích apod. Klimatizovaná s ventilátorem. Osvětlení zvlášť na panelu a zvlášť uvnitř. Kč , Šumperk stojan na nápojový lístek Coca Cola - nepoužitý, cena za balení dvou kusů (mám jedno balení). COCA COLA -KOVOVÁ PLECHVKA LIMITKA NOVÉ.


Nejnovější inzeráty našeho bazaru. Rudná (reg. Praha - západ). Aug 3-podlažní domy v přenádherné udržované zahradě s malou dětskou ZOO. Pozrite si širokú ponuku inzerátov.


Slovenská inzercia nového a bazár použitého tovaru. Aug Následně osobně vozím spotřebiče, konkrétně pračky, ale i malé lednice , přímo do ghett jednotlivým romským rodinám, přičemž faktury nám proplácí ÚP. Naše firma provádí taktéž záruční a pozáruční servis, čili pokud je takováto pračka po několika letech neopravitelná, vypíšeme opravní list, který rom .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.