Friday 26 August 2016

Jak vypnout zvuk fotoaparatu iphone 5s

Vím, že ostatním to jde. Myslím že kdyby to byla kopie, tak si toho všimnu jiným způsobem, než zvukem závěrky fotoaparátu :D. Stačí bočním tlačítkem vypnout zvuk a už ani foťák nevydá hlásku.


Vypnutí zvuku závěrky je v některých zemích . Pořídil jsem své slečně 5s a fotoaparát vydává zvuk závěrky i přes to, že je přepnutý to tichého režimu. Nepamatuji si, že bych tento problém měl v době kdy jsem měl 5s. Na svém 6s je foťák potichu, když mám zapnutý tichý režim. Změnilo se to snad pro 5s s nějakou verzí iOS ? V diskusích na webu to vypadá na . Jak tuto závadu odstranit? Už nechcete poslouchat zvuky svého iPhonu při psaní na klávesnici či při jeho odemknutí?


Tichý režim to za vás samozřejmě vyřeší. Pokud chcete nastavit zvláštní vyzvánění pro konkrétní osobu, přejděte na její kartu v Kontaktech. Zapnout nebo vypnout cvakání kláves, případně zapnout nebo vypnout zvuk. Nastavit zvuky upozornění a další zvuky. V první řadě je nutné otevřít aplikaci pro fotoaparát.


V dalším kroku, je nutné dvojklikem otevřít multitasking a nejlépe se posunout doprava, kde nebude vidět záložka fotoaparátu. A klíčovou fází je focení pomocí tlačítek hlasitosti. Abychom ještě neopomněli, je stěžejní si vypnout zvuky zařízení.


Zvuk závěrky fotoaparátu může být leckdy pěkně otravný. Pro jejich ztišení musíte vypnout zvuky a vyzvánění pomocí postranního mechanického tlačítka. Applu se povedlo optimalizovat iOS natolik, že si mohl dovolit u nových iPadů a iPhonů 6s zmenšit baterii.


Stejně jako tipy a triky pro iOS by tyto tipy pro iOS rozhodně neměly nikomu uniknout. Pokud vám vadí, že je při fotografování slyšet zvuk spouště fotoaparátu (i v tichém režimu), je možné jej vypnout. Informace o změně nastavení zvuku a vibrování viz Zvuk na stránce 142.


Zvuk vyzvánění, upozornění oznámení můžete vypnout pomocí funkce Nerušit. Apple Pay, přehrát na něm zvuk , zobrazit zprávu nebo z něj vymazat veškerá data. Open Camera – fotoaparát , kde si nastavíte téměř cokoliv.


Měnit se dá i cílové umístění, kam se budou fotky ukládat, lze vypnout zvuk při pořízení fotky a taktéž volba hardwarového tlačítka, která bude fungovat jako spoušť. Fanoušek operačních systémů Androi iOS a všech mobilních zařízení celkově. Zde máte kompletní seznam aplikací, kde si vyberete aplikaci (2) u které chcete vypnout oznámení. Po najetí na určitou aplikaci, si můžete zvolit, zda chcete vypnout zvuk oznámení, kolik posledních položek chcete mít zobrazených v oznamovacím centrum, zda chcete mít oznámení na .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.