Tuesday 16 August 2016

Cukrárna alena chrudim

Prodej zákusků, dortů a laskominek. Možnost objednání minizákusků, chlebíčků a aspikových dortů. Jídla a nápoje: cukrovinky, zákusky. Jazyky personálu: český. Před návštěvou objektu doporučujeme si pro jistotu ověřit aktuálnost otvírací doby na webových stránkách objektu či . Tuto firmu najdete také na celorepublikovém portálu InfoDnes.


Cukrárny, kavárny, čajovny. Specializujeme se na výrobu čerstvých zákusků a. Výborné zákusky a příjemné prostředí. Vstřícnost k zákazníkům. Pondělí, : : : : Úterý, : : : : Středa, : : : : Čtvrtek, : : : : Pátek, : : : : Sobota, : : . Nabízený sortiment, kvalita. Smetánkova cukrárna a lahůdkářství, s. Zájemci o podrobnější informace na této stránce to jistě . Velmi milé prostředí i pro nekuřáky, vhodné i pro malé děti, pro které tu mají připraveny pěkné hračky.


Místnost je starobylá, ale teplá, za pěkného počasí lze sedět i na terase s úžasnou vyhlídkou na Kateřinské předměstí. Každý svatební obřad je neopakovatelným originálem, stejně tak by měl být originálem i Váš svatební dort. Kontaktujte nás proto s dostatečným předstihem a domluvte si schůzku přímo s našimi zkušenými cukrářkami. Chrudim , Česká republika. Vyslechneme Vaše představy a při osobním setkání se dohodne přesná podoba dortu . Кеш Перекласти цю сторінку.


DaPasig SNĚTINOVI Topol. Domácí řeznické práce Buchtele Tuněchody. Autoopravna Topol ŠTĚPÁNEK Petr, CHVOJKA Roman, CHVOJKA Pavel. Autoservis Bořetický Černá za Bory. BÁRTOVI Jan, Zdena a Jana Topol.


Alena Báčová - cukrárna ALENA. Způsob jednání za společnost: Jménem společnosti jedná samostatně kterýkoli jednatel. Podepisování za společnost se uskutečňuje tak, že k napsané nebo vytištěné obchodní firmě společnosti připojí jednatel svůj podpis. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště obchodu a služeb.


CZ - rezervační a informační systém. V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.