Tuesday 16 August 2016

Billa otváracie hodiny cez sviatky 2017

Billa vyhľadávanie Letáky a akcie BILLA BONUS Vyhľadávač predajní Sortiment Kariéra O Spoločnosti Jamieho záhrada o. Máme pre vás veľké veci. Každý týždeň pre členov Bonus Clubu zľava na vybraný . Sviatok vianočný) – zatvorené. Počas Vianoc budú mať predajne Billa zmenené otváracie hodiny.


Hypermarkety, supermarkety a nákupné centrá Martin - otváracie hodiny počas blížiacich sa Vianočných sviatkov , Nového roka a Troch kráľov. Jilemnického (CAMPO di MARTIN), Námestie SNP (OC Galéria), Pltníky (TULIP). Ak si však aj cez sviatky spomeniete, že ste niečo zabudli kúpiť, návšteva obchodu vás neminie.


Koncom roka sú však otváracie hodiny úplne iné. Niektoré obchody majú jednotné otváracie hodiny. Billa a Terno (vrátane Samošiek) majú otváracie hodiny prispôsobené podľa jednotlivých predajní.


Coop Jednota - Potraviny. Osvedčené centrum zábavy, oddychu a nákupov v Bratislave. Skontrolujte si otváracie hodiny cez sviatky : Kedy sa vybrať po chlieb, mlieko či lieky?


Nedeľa, pondelok zatvorené. Otváracie hodiny počas Vianoc. Moderná predajňa BILLA Eurovea ponúka kvalitné služby a široký sortiment čerstvého a kvalitného tovaru, na aký je zákazník v predajniach BILLA už zvyknutý. Okrem otvárania nových prevádzok, BILLA neustále modernizuje existujúce obchody a zvyšuje tak kultúru nákupov.


Za týmito úspechmi stojí predovšetkým . Billa – otváracie hodiny cez Veľkonočné sviatky. Billa predajne budú počas Veľkej noci otvorené nasledovne: Piatok 18. Predajna BILLA HANDLOVÁ - M. BRATISLAVA - Ak nemáte ešte nakúpené na blížiace sa veľkonočné sviatky , nepodliehajte panike. Väčšina obchodov bude otvorená podľa štandardných otváracích hodín.


Výnimkou je štátny sviatok - Veľkonočná nedeľa. VIANOČNÉ OTVÁRACIE HODINY. Tradične končia otváracie hodiny o 20:0 počas pondelka (22.) a utorka (22.)budú predĺžené do 21: 00.


Na Štedrý deň bude otvorené od 6:do 11:00. Moderná predajňa BILLA Aupark Žilina ponúka kvalitné služby a široký sortiment čerstvého a kvalitného tovaru, na aký je zákazník v predajniach BILLA už zvyknutý.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.