Tuesday 19 July 2016

Špagety carbonara se smetanou recept

Nadia22: Zkuste si je jednou udelat se smetanou a priste bez, rozdil je evidentni. Těstoviny jsou velmi oblíbeným pokrmem, neboť je možné je připravit velmi rychle a zasytí. Pokud se také řadíte mezi fanoušky italské kuchyně, vyzkoušejte s námi špagety carbonara. Smetana sice do původního receptu nepatří, dodá však celému pokrmu ještě větší jemnost. Rychlý obě který zasytí.


Jednoduchý recept na klasickou italskou pochoutku s těstovinami, slaninou, sýrem a smetanou. Recept Špagety carbonara jednoduše a chutně. Průměrné hodnocení (233). Do velkého hrnce dám vařit vodu a hodně ji osolím. Jakmile se začne voda vařit, vložím do ní špagety a uvařím je na skus . Slaninu nakrájíme na menší kostičky.


Sýr nastrouháme, smícháme se smetanou a vejci, podle chuti osolíme a opepříme. Na pánvi rozpustíme máslo a opečeme na něm . Tak ten ital byl asi z rumunska kdyz delas spagety carbonara se smetanou atd. Scedíme a udržujeme teplé.


Nastrouhaný parmazán smícháme s vejci a šlehačkou. Do osolené vody dáme vařit těstoviny. Se slaninou smažíme i plochou nože rozmáčknutý česnek do okamžiku než začne hnědnout - bez milosti jej vyhodíme. Do hrnku si nachystáme vyklepnutá vejce, . Vyberte si ze stovek receptů na špagety carbonara se smetanou , které se vám budou snadno a rychle vařit. Vsypte do vařící vody lžičku soli, a jakmile se tekutina začne znovu vařit, vložte do ní špagety.


Povařte je podle návodu na obalu nebo vlastní chuti tak, aby zůstaly pevné na skus (al dente). Zatímco se vaří těstoviny, rozpusťte na velké silnostěnné . V míse poté smícháme smetanu, žloutky a najemno nastrouhaný parmazán. Tuto směs spolu s vařenými horkými těstovinami přidáme do pánve ke slanině a všechno promícháme. Dají se špagety carbonara připravit doma, aby byly hebké a krémovité, jak vyžaduje klasika?


Pokud vás zajímá, jak připravit špagety carbonara se smetanou , rozpis najdete v Kuchařce pro dceru. Těstoviny vidlčkou promíchávejte tak aby se obalily ve vaječné směsi. Carbonara - rychlé, jednoduché, letní jídlo.


Pokud jsou špagety suché, přidejte pár lžic vody ve které se vařily špagety. Až je cibule pěkně zlatá, zalejeme smetanou s mlékem ( 1:1). Do vroucí omáčky přidáme špagety a vaříme.


Perfektně prohřejeme a na závěr to nejdůležitější. V misce metlou rozmíchejte žloutky se smetanou , osolte a opepřete. Těstoviny uvařte ve velkém množství vařící vody, musí být al dente - tedy tvrdší na skus. Sceďte je, propláchněte a nechte odkapat.


Mezitím na pánvi rozehřejte olej a orestujte na něm slaninu nakrájenou na kostičky. Přidejte uvařené těstoviny, promíchejte . Každému chutnají jinak, ale tento recept je velmi oblíbený. Místo vyzrálého sýru Pecorino nebo parmazánu se někde i objeví nastrouhaný eidam nebo další napodobeniny dvou zmiňovaných italských sýrů.


Opravdu výborné špagety! Sekaný česnek osmažíme na másle. Přidáme uvařené špagety, krátce je osmažíme a rozdělíme na vyhřáté talíře. Ns pánev vlijeme smetanovou směs, . Pokud je pancetta libovější, je dobré přidat k ní lžíci másla,“ radí Dalibor a připojuje trik, se kterým se setkal v Římě, kde jedl špagety carbonara „asi tisíckrát “: „Někteří Italové.


Mezitím si v misce metličkou prošlehejte žloutky se smetanou ke šlehání.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.