Tuesday 19 July 2016

Spojovací lišta k pracovní desce

Hledáte lišta k pracovní desce ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Zabraňuje zatékání vody mezi kuchyňské pracovní desky. Těsnící lišta ke kuchyňské pracovní desce. Obrázek je pouze ilustrativní ! Průběžná (k napojení pracovních desek ) Určená k vytvarování. Pro pracovní desky tloušťky mm, hloubky 6mm.


Tloušťka materiálu mezi deskami mm . Tato spojovací lišta se používá pro spojení pracovních desek v rohových kuchyních se zkoseným rohem, případně pro nastavení rovné pracovní desky. Nabízíme těsnící lišty v pestré paletě barev a vzorů. Navíc kuchyňské pracovní desky za trvale nejnižší ceny.


Ukončovací a spojovací lišty slouží pro řešení spojení a ukončení pracovní desky - svépomocí bez nutnosti napojení natupo. Slouží ke spojení (prodloužení) pracovních desek v rohu. PROFESIONÁLNÍ SPOJENÍ PRACOVNÍCH DESEK. Jestliže vám nevyhovuje propojení desek pomocí této lišty. Můžeme připravit profesionální stolařské spoje.


Deska se vyfrézuje a připraví se k napojení pomocí speciálních šroubů. V takovém případě je cena . Kuchyňské pracovní desky. Spojovací lišta na pracovní desky mm. Koncovka WAPlevá KÓD: Kč s DPH. Lišta spojovací průběžná 38mm AL KÓD: Kč s DPH.


Je určena pro rohové spojení pracovních desek tl. Spoj je odolný vůči vodě, mechanickému poškození. Lišta se upevní k jednomu boku pracovní desky pomocí tří vrutů (vruty k připevnění nejsou součástí dodávky), . Cena bez DPH 1Kč Cena vč. Hliníková spojovací lišta k pracovní desce ke kuchyňským linkám NIKA.


K pracovní desce šíře 28mm, u lišt je nutné rozlišit výrobce pracovní desky , každý má jiný profil čelní hrany, na objednávku lze dodat i lišty na desky od jiných výrobců a jiných tloušťěk. Mohlo by Vás také zajímat.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.