Thursday 21 July 2016

Restaurace kobylisy kobyla

Klapkova, Praha - Kobylisy. Metro C - Kobylisy Spojení Tramvaje: 1111 22,55. Informační sdělení o EET: PODLE ZÁKONA O EVIDENCI TRŽEB JE PRODÁVAJÍCÍ POVINEN VYSTAVIT KUPUJÍCÍMU ÚČTENKU.


Pikantní nakládaný hermelín s cibulkou, 6-. Domácí tlačenka s cibulí a octem, 6-. Uzené matesy sypané cibulkou, 7-. Gothajský salám s cibulí a octem, 6-.


Ostré vuřty na černém pivu, 7-. Smažené olomoucké tvarůžky s česnekovou omáčkou, 6-. Hezký navržený interiér.


ALE koho napadlo pouštět něco chrčícího z reproduktorů ve stropě? Opravdu si manažer restaurace myslí, že hosté netouží po ničem jiném než čučet na TV? Přinese odnese, jinak nenabídne nic. Jídlo spíše podprůměrné. Kobyla Kobylisy Menu - podívej se na nabídku podniku Kobyla Praha na Zomatu pro rozvoz nebo jídlo s sebou.


Jídelní a nápojový lístek s cenami v podniku Kobyla. Před návštěvou či objednávkou si prosím ověř ceny u restaurace. Menu (včetně cen) pro Kobyla se mohlo od poslední . Kvalitní projekce sportovních přenosů na velkoplošných plazmových obrazovkách. Pilsner Urquell je veden od tanku k pípě jen metry (pivaři jistě ví o čem je řeč). Díky unikátnímu výčepnímu systému nedochází ke styku piva se vzduchem, kyslíkem nebo jiným plynem a pivo si tak . Jedna z řetězce plzeňských restaurací.


Po Praze se nachází několik podniků které propojuje jeden standart. Na různých místech v různém prostředí, ale přesto skoro stejné. Kobyla je hned nad stanicí metra Kobylisy a nabízí prvotřídní standard. Skvělé pivo z tanku, chutné jídlo ve velkých porcích, zde jako.


Provozujeme restauraci specializující se na staročeskou kuchyni. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Penzion- restaurant U Hofmanů. Prostory jsou vhodné pro pořádání rodinných i firemních oslav, večírků, rautů a svateb.


They barely speak English but it's enough to order food and drinks. Restaurace Kobyla Good foo good prices. The bar is open late is the evening.


Nabídka piv: Plzeňský Prazdroj 12°, Radegast Birell. Klasická pivnice, výborné pivo z tanku, dobrá žebra, doporučuji. Dobrý meeting point, přímo na metru Kobylisy. Located directly on the subway C-line Kobylisy , with great beer and a solid kitchen, you can´t go wrong.


However, the pub is almost always crowded and the service can be poor sometimes. Spravovat provozovnu info_outline Místo, kde můžete požádat o přístup k .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.