Thursday 21 July 2016

Obyvaci pokoj podle feng shui

Feng shui chápe obývací pokoj jako místnost příležitosti. Když vám starý kamarád nebo soused nečekaně zaklepe na dveře, potom je obývací pokoj jednou z prvních místností, které nově příchozí spatří. Je to místnost příležitosti a potenciálu, ve které se spojuje několik aspektů života včetně kariéry a vztahů. Scházejí se zde členové domácnosti, hostí se návštěvy.


I z toho důvodu mu Feng Shui věnuje tolik pozornosti. Obývací pokoj je zkrátka prostorem, kde se budují a utužují různé vztahy. Harmonický obývací pokoj si zařídíte podle pravidel feng shui. Víte jak vytvořit kouzlo domova?


Pokud se chcete v obývacím pokoji cítit příjemně, pak jej zařiďte ve podle feng shui. Setkává se zde rodina, zveme sem přátele, díváme se zde na televizi, posloucháme. Podle Feng Shui je také vhodné, aby byl obývací pokoj dostatečně světlý. Pokud v něm máte tmavší rohy, neváhejte a vyzdobte je například světlými doplňky.


Dbejte také na dostatečné a příjemné osvětlení za šera a po úplném setmění. Přirozeně místnost prosvětlíte také rostlinami a vždy se vše dá vylepšit . Navíc zde přijímáme a hostíme návštěvy, zkrátka trávíme tu spoustu času. Je proto důležité, abychom se my, ale i hosté cítili v obývacím pokoji příjemně a pohodlně. Zařiďte si obývací pokoj podle základních pravidel Feng - shui , které zná specialistka na tento obor, Sylvia Martina Malíková. Když pracujeme s místy k sezení, je ideální vytvořit jimi úhel stupňů.


Je to nejvhodnější konstelace pro citlivé rozhovory,“ říká specialistka na Feng - shui Sylvia Martina Malíková. Podle feng shui je obývací pokoj místem příležitosti. Představte si, že za vámi příjde starý přítel nebo kolega, zaklepe na dveře a vstoupí. První místností, kterou uvidí je právě obývací pokoj. Je to pokoj plný potenciálu a příležitosti, kde se spojuje několik aspektů života, kariéry a vztahů.


Feng-šuej totiž vychází především z toho, že prostor má být vzdušný a na množství nábytku tedy naopak můžete ubrat. Více o tématu: barvybydlení feng shui bydlení feng - shui fontánakobercenábytekobývací obývací pokoj pohodlípokojprostorrostlinystůlsvětlozelenáživé rostlinyžlutá . Jak zařídit obývací pokoj , aby odpovídal zásadám feng shui ? Jaké doplňky jsou vhodné a kam je umístit? Jak by měl vypadat obývací pokoj podle pravidel feng - shui ? Kde má být rozestavěn nábytek a jaké materiály jsou nejlepší? Místnost příležitostí, tak je nazýván obývací pokoj podle zásad Feng Shui bydlení.


Budují se zde vztahy, setkávají se zde lidé, komunikuje se, zkrátka žije. I proto přikládá Feng Shui právě tomuto pokoji velký význam. Každý, kdo do něj zavítá, by se v něm měl cítit pohodlně a uvolněně. Jak toho podle Feng Shui dosáhnout ? Pomocí správně rozvrženého prostoru bytu či domu, za použití barev, různých doplňků apod. BYT PODLE FENG SHUI od designéra MFART.


Pro obývací pokoj zvolil dvě základní varianty. Navštívili jsme byt, v němž je vše prodchnuto hřejivou atmosférou klidu, zázemí a bezpečí. Pojďte nahlédnout s námi! To, jak vypadá váš interiér má přitom podle učení Feng Shui přímý vliv na to jak se sami cítíte, kolik máte energie, jak jste vyrovnaní.


Pokud vás toto učení zaujalo a rádi byste zlepšili kvalitu svého života třeba i tímto pokusem, nabízíme několik tipů jak zorganizovat v duchu Feng Shui váš obývací pokoj.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.