Thursday 21 July 2016

Matné obklady do koupelny

Naši mají dvě koupelny ,jedna je béžovo hnědá. Podlaha je matná a obklady na zdích a okolo umyvadel jsou lesklé. Na zdích se to myje jednou za rok na Vánoce emoticon -víc není potřeba. Okolo umyvadel byly občas vidět stopy od laku na vlasy,ještě když jsem tam bydlela já,lakovala jsem si je každý den.


Já chtěla lesklý, vybrala jsem si parádní lesklou dlažbu, která se jen skládá do sebe, takže se tam ani nedělaj spáry a manžel mě s ní poslal do … Metr čtvereční stál kolem dvou tisíc.

Mám z praktických důvodů v koupelně matné a . Dodejte své koupelně originální vzhled s novými obkladačkami. Nabízíme obklady a dlažby do koupelny s klasickými, retro i moderními vzory a texturou. V první řadě je třeba říci, že keramická dlažba patří mezi velmi odolné krytiny, které jsou vhodné i do více zatěžovaných prostor v interiéru, jako je chodba, obývací pokoj, kuchyně, koupelna nebo předsíň.


Nicméně i ji je třeba vybírat podle určitých parametrů a samozřejmě se o ni také pečlivě starat. K dispozici ve velmi oblíbených . Detail produktu Do obchodu . Ahojte mile stavitelky, kedze si momentalne vyberame obklady a sanitu do kupelne, chcela by som sa spytat ci mate matne alebo leskle obklady a ake mate skusenosti s ich udrziavanim.

Mne osobne sa viac pacia leskle, ale tie co sme mali vybrate boli aj dost drahe. Manzel vravi ze sa lepsie . Vybrat obklady do koupelny nemusí být tak jednoduché, zvláště když se nechceme spokojit s jediným druhem dlaždic. Pro první inspiraci a základní orientaci zkusíme nahlédnout do předváděcích center výrobců obkladů, nebo alespoň na jejich weby. Kombinovat lze též lesklé a matné povrchy. Matné obklady a dlažba do koupelny Absolut Keramika Troya Multiformato.


Architekt Michal Janků, který se na koupelny specializuje, už řadu let upozorňuje: „Za pět let se vám takové obklady okoukají. Do ceny se totiž promítá i nastavení takzvané 3D hlavy, což rozhodně není záležitost na pár sekund. Lesklé povrchy působí luxusně, matné zase evokují domáckou pohodu.


Každý vám nabídne něco navíc, ale má i své zápory. Nebojte se a vhodně je kombinujte! Linka vytvořená za pomoci listel nejlépe vynikne tehdy, je-li souvislá, nejlépe proto vyznívá nad obklady , ve výšce dveřní zárubně. Nevýhodou tohoto řešení je, že obklad musí v celé místnosti zasahovat až do výšky dvou metrů, což je v některých zónách větší koupelny zbytečné.


Obklady do koupelny – jednoduché vzory, retro textury i luxusní modely. Unikátní materiály s dekorem imitujícím kámen či dřevo. S výběrem rádi pomůžeme!

Stylové a elegantní obklady a dlažby nejen do koupelny v jemných pískových barvách představuje série Sandy. Obklady a dlažby do koupelny Osaka přinášejí klidné tóny hnědých barev s jemným textilním vzorem. Tohle není ani obkladů a dlažeb z naší nabídky. Mnohem více lze zakoupit, nebo objednat na prodejně KOUPELNY Knoflíček na začátku Tišnova vedle Hasičů.


Moderní design obkladů a dlažeb doplňují sady mozaiek (x cm), které dávají vyniknout jednoduchosti a eleganci vaší koupelny. Série dále doplňuje dekor ve formátu .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.