Wednesday 27 July 2016

Ochranné sklo na iphone 7

Nedělní objednávky doručíme již dnes nebo v pondělí (Jak si vyberete :) Skladem ks. H, 1 průhlednost, oleofóbní vrstva, zaoblené hrany, snadná instalace bez bublin. Koupit rozbalené, od 27-. K vám domů i na prodejny.


Se svými mm tloušťky ochrání displej vašeho zařízení. Přestože se na první pohled může zdát, že displeje obou iPhonů zůstaly bezezměny, opak je pravdou. Výměna displeje na takovém iPhonu . Klasické ochranné tvrzené sklo je čistě průhledné žádným způsobem nesnižuje citlivost či viditelnost vašeho displeje.


Kromě tvrzených skel na webu či na prodejně zakoupíte originální nabíjecí kabely, ochranné kryty či fólie nejen pro produkty od firmy Apple. Ochranné temperované (tvrdené) sklo s veľmi jednoduchou. Exkluzivní ochranné sklo na displej, které poskytuje nesrovnatelně vyšší ochranu než běžné fólie. Celý popis a technické parametry. Vaše cena s DPH: 1Kč.


Ušetříte: = 2Kč. Ihned k dispozici na prodejnách Rezervovat na prodejně. Chrání displej mobilního telefonu před škrábanci.


Nekompromisná ochrana, ktorá nemá vo svojej cenovej kategórii konkurenciu na trhu, 4Smarts je stále o krok napred. Prečo kúpiť ochranné sklo 4Smarts : excelentná ochranná fólia 4Smarts pre Váš excelentný mobilný telefón fólia 4Smarts je tvorená hneď niekoľkými vrstvami spojenými v jeden dokonalý celok hl. D PREMIUM ZAOBLENÉ TVRZENÉ SKLO (CURVED GLASS) PRO IPHONE PLUS - PRŮHLEDNÉ.


D ZAOBLENÉ TVRZENÉ SKLO S HLINÍKOVÝM LEMEM (CURVED GLASS) NA IPHONE PLUS. OCHRANNÉ TEMPEROVANÉ SKLO SWISSTEN PRO APPLE IPHONE PLUS RE 5D. Klasické síťové nabíječky pro váš mobilní telefon, bezdrátové nabíječky, adaptéry a magnetické nabíječky. Patří sem i cestovní nabíječky a dokovací stanice. Takmer neviditeľné, čím.


Fóliu vám nalepíme na počkanie v ktorejkoľvek predajni. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Kúpiť zrýchlene Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať. CZ - Tvrzená skla a folie.


Maximální ochrana displeje při zachování čistoty. Speciální japonské tvrzené sklo pro ochranu displeje. Výrobci sice dělají, co můžou, ale velké displeje mobilů jsou stále křehké a náchylné na poškrábání. H tloušťka skla je pouze 3mm zadní strana je potažena silným silikonovým lepidlem pro snadnou instalaci po aplikaci ochranného skla. Aplikace je velmi jednoduchá, stačí jen nalepit na vyčištěnou obrazovku zařízení.


Vrchní a spodní okraj skla zdobí zlatý metalický vzor. Dejte vašemu telefonu kvalitní ochranu a zároveň . Перейти к разделу Na obsah stránky - Temperované ochranné sklo pro Huawei Honor 4C Kč , Ústí nad Labem Temperované ochranné sklo pro Huawei Honor 4C Temperované ochranné sklo pro Huawei Honor 4C.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.