Wednesday 27 July 2016

Balakryl kov 2v1 cena

Vodou ředitelná jednovrstvá krycí barva určená k novým i renovačním nátěrům kovů, plechů, lehkých kovů, oceli a dalších včetně cementovláknitých materiálů v interiéru i exteriéru. Nátěr poskytuje dlouhodobou antikorozní ochranu zejména v exteriéru. Kov 2všetří nejen finance, ale i čas a námahu, který byste strávili natíráním zejména velkých ploch. Na takto upravené povrchy můžete nanášet neředěný Balakryl Kov 2vve 2–vrstvách v intervalu –hodin při teplotě 20°C. Teplota podkladu a okolí nesmí klesnout pod 10°C.


Краска для металла Balakryl Kov 2в1. Цена и условия поставки. Na prodejně: Teta drogerie. Barvu Kov 2vod značky Balakryl důkladně zamíchejte a aplikujte vrstvu nátěru. Pro natření drátěného plotu je nejvhodnější použít váleček.


Je to nejrychlejší způsob, který oproti stříkání zároveň šetří barvu i okolní prostředí. S malým štětcem pak jen projděte plot a natřete místa, kam se barva nedostala. Vodou riediteľná vrchná farba s univerzálnym použitím určená na nové aj renovačné vrchné nátery kovu, dreva, betónu, omietok a ďalších v interiéri a exteriéri. Náter poskytuje na povrchu účinnú ochranu a hladký matný vzhľad v širokej škále atraktívnych farebných odtieňov. Obľúbené univerzálne farby BALAKRYL UNI v . Naša cena bez DPH: 2€.


Prodám pixle barvy na kov 2v1. Barva je červenohnědá, měl jsem ji na natíraní střechy, bohužel jsem jí koupil moc a nelze vrátit. Ani jedna plechovka nebyl otevřena, na obou jsou blomby viz. Nalezeno záznamů (zobrazuji až 17).


Skladovány v suchu a pokojové teplotě. Rezervovat a vyzvednout v mé prodejně. K odběru připraveno od dalšího pracovního dne od hodin v prodejně OBI Praha – Štěrboholy. Zabezpečte dlhú životnosť kovových povrchov v interiéri aj exteriéri. Kovové konštrukcie vyžadujú pravidelnú kontrolu a dôležitá je aj kvalitná farba na kov.


Farbu na kov , lak alebo ochranný náter by ste mali aplikovať pravidelne, najmä ak je konštrukcia vystavená vplyvom počasia. Hodnotenie produktu:. Vodou riediteľná jednovrstvová akrylátová krycia farba na plechy a kovy, ktorá spája vlastnosti základnej a vrchnej farby. BALAKRYL Strecha- Jednovrstvová farba na strechu ( 2v) za najnižšiu cenu. Je určená na nové a renovačné, vrchné a základné.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Barvy na zeď, laky na dřevo, na kov , na beton, fasádní barvy, omítky: do 4h na prodejně nebo do dnů doma, dní na vrácení zboží.


Natírání větších ploch, jako jsou plechové střechy nebo ploty, teď půjde mnohem rychleji díky nové jednovrstvé barvě Balakryl KOV 2v1. Rychleschnoucí vodou ředitelná receptura barvy Balakryl KOV 2vnavíc umožňuje realizovat všechny vrstvy během jediného dne. Doporučená cena : 5Kč vč. Savé podklady napusťte zředěným Balakryl UNI nebo opatřete nátěrem Balakryl Základ na dřevo v 1–vrstvách. Pro venkovní více namáhané nátěry použijte Balakryl Fungicidní Napouštědlo na dřevo.


Kov – povrch je nutné zbavit rzi a očistit od mastnoty. Ceys Super epoxi kov je dvojzložkový tmel extra odolný, ľahko tvarovateľný, špeciálne určený pre spojovanie, tesnenie, výplne a obnovu všetkých typov kovu (železo, oceľ, meď, mosadz, bronz, hliník a všetky typy zliatin). Austis Eternal mat akrylátový bílý 0. Dnes již legendární značka nátěrových hmot Balakryl se zrodila v polovině .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.