Monday 27 June 2016

Barový stůl bílý

Velký výběr barových stolů za bezkonkurenční ceny. Nabízíme designové barové stoly, které jsou vhodným doplňkem Vaší domácnosti. Detail produktu Do obchodu. Bílý barový stůl s hnědou deskou Symbiosis Auguste.


Rozměry : průměr 60xcm.

Barový stůl s nastavitelnou výškou. Stůl je vhodný pro osoby. Barové stoly, stolky, pulty a židle do kuchyní a jídelen jsou vhodným doplňkem do vaší domácnosti. Díky nim vám budou moci. NORBERG nástěnný sklopný stolek , bílá.


Vybírejte si Barové stolky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Moderní, barový stůl v minimalistickém designu, Stylově čistý, s důrazem na detail, snadno zapadne do interiéru, Snadno kombinovatelné, neutrální, barevné provedení ve vysokém lesku.

Dodáváno v demontu, záruka měsíců. Kombinace bílé barvy a chromu představuje eleganci a moderní design. Základní rozměry: Šířka: 1cm. Moderní jídelní stoly, kuchyňské sety a sestavy, barové pulty a rohové lavice. Bílý dřevěný barový stůl od vidaXL.


Jednoduchý styl zaručuje neutrálnost. Dánský design, elegance a kvalita. Exkluzivní barový stůl lakovaný bílým lakem ve vysokém lesku vyniká hladkým a elegantním designem. Silný lak je extrémně odolný vůči flekům, chová se skoro jako skleněný povrch.


Dovolujeme si Vám nabídnout barový stůl v bílé barvě, který nabízí vynikající varinatu pro malé byty, či kdekoliv tam, kde není příliš místa. Horní deska lesklý plast bílý , podnož v provedení chrom lesk. V nabídce je také barva černá. Nabídne spoustu úložného prostoru, který v kuchyni jistě využijete.


A navíc se u něj v klidu posadíte i. RELIX barový stůl 60xkov Antique bílý. Podnož je v provedení chrom lesk.

Příznivé ceny, rychlé doručení. Prodám jídelní stolky a židle: 2ks nízký stůl pr. Tento stolek je vhodný do moderních interiérů, barů, kaváren.


Vytvořte si kousek barového ráje s naším.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.