Tuesday 24 May 2016

Polička na kořenky bazar

Dohodou , Brno Nabízím už jen příborové nože,6ks, kořenku a keramickou dózu na ocet či olej. Kč , Plzeň Polička závěsná. Nové porcelánové kořenky , kusu, nepoužité, zabalené zn. Johan Maresh), značeno viz foto, 6x.


Platbu očekávám do pracovních dnů. Dřevěná police s věšákem. Skleněné kořenky ve dřevěné polici . Vyrobená na zakázku- rozměry-100x70cm hloubka 15cm. STAROZITNA POLICKA NA KORENI , SUPLIKY KORENKY.


Vše původní bez jakýchkoliv zásahů! Rozměr š:50cm v:34cm hloubka:13cm Nevolejte, svou částku pouze pište, ozvu se. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


I zboží z druhé ruky může dobře sloužit. Polička je doplněna dvěma háčky pro snadné zavěšení na zeď. Polička na kořenky je vyrobena z kaučukového dřeva v přírodním lakovaném provedení. Internetový bazar , inzeráty, inzerce zdarma. Nabízím pěknou poličku z let 4é- tých v původním stavu.


Osobní převzetí v Brně nebo zaslání poštou. Starožitné kredence, příborníky, bazar na starožitný nábytek, inzerce starožitností Koupím vše staré a nepotřebné do r. Kovová polička je určena k zavěšení na tyč Monti, která není součástí poličky. Kořenky na obrázku jsou ilustrativní a nejsou též součá. Prodej starého sekretáře. Jarmarku pořídit za nejlepší cenu.


Posunout inzerát Přidat do. Bazar PJ v ulici Anny Letenské má již 26ti letou tradici. V našem bazaru najdete vše nač si jen vzpomenete. Drátěný program do kuchyně Tescoma - Monti. Závěsná tyč Monti, cm.


Původní cena 50 - nyní cena 2Kč. NEPOŠKOZENO, AKORÁT JEDNA VELKÁ KOŘENKA MÁ VZADU VLASOVOU PRASKLINU. SNAŽÍM SE DO VĚCÍ NEZASAHOVAT, NĚJAK NEODBORNĚ UPRAVOVAT RENOVOVAT NEBO UMĚLE VYLEPŠOVAT. TAK JAK K NIM PŘIJDU TAK JE NAFOTÍM A PRODÁM.


POKUD ZAKOUPÍTE VÍC VĚCÍ U NÁS MŮŽETE PO DOHODĚ UŠETŘIT NA POŠTOVNÉM ! POZOR PRODÁVÁM BEZ POLIČKY ! POLIČKU SI MŮŽETE VYBRAD V SEKCI NÁBYTEK. Praktická kuchyňská závěsná dřevěná polička z masivního dřeva borovice drewfilip 42. Dekorace a doplňky do bytu. Cena jednotná za ks Cena: 1Kč.


Zatar, koření , Orientální, jídlo, koření , suché, detail.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.