Tuesday 31 May 2016

Ios 10 odemykání

Sep iOS , nový operační systém pro mobilní zařízení od Applu, přináší skutečně mnoho změn. Některé jsou zanedbatelné, některé naopak velice výrazné. Právě do druhé kategorie se řadí nový systém při odemykání.


Zmizela totiž funkce Slide to Unlock, která byla nahrazena nutným stisknutím tlačítka Home. Jan Nejnovější mobilní operační systém od Applu iOS přetéká skvělými funkcemi, našlo by se ale i pár těch sporných.

Sep Včera vydaný iOS přináší spoustu novinek. Jednou z těch nejužitečnějších je jistě funkce Probudit zvednutím neboli Raise to wake. Bohužel nový systém přináší i jednu obrovskou nevýhodu, a to konec klasickému Odemkněte přejetím neboli Slide to unlock.


V iOS je tak nutné pro odemknutí zařízení . To se setkalo s nevolí uživatelů. Tady je jednoduchý návo jak nevítanou novinku. Oct S aktualizací iOS se objevila jedna novinka, která příliš radosti uživatelům neudělala.

Nyní je standardně zapnutá možnost odemknutí telefonu stisknutím tlačítka Home Button, což nemusí vyhovovat každému. Sep Přestože systém iOS nabízí opravdu hodně zajímavých novinek, které vás donutí přejít ze starší verze systému. Většina uživatelů si však začíná stěžovat na nové odemykání iPhonu, které umožní přidat widgety na plochu, ale již nenabízí oblíbený „Slide to unlock“ tedy odemknutí za pomoci posunutí . Jun Odemykání jednoduchým posunutím prstu po dotykovém displeji patří mezi vůbec nejčastější způsob, kterým dnes odemykáme své telefony nebo tablety. Přesto však u iPhonů a iPadů, kde je tolik legendární, už letos na podzim s příchodem iOS skončí. Ukázala to testovací vývojářská verze systému, . Sep Nový iOS přišel s novým způsobem odemykání vašeho dotykového zařízení pomocí Touch I kdy nyní vyžaduje k odemknutí telefonu stisknutí domovského tlačítka.


Pak se až následně dostanete na domovskou obrazovku. Toto spojení s novou Raise to Wake funkcí se může stát pro mnohé příjemným . Sep Po příchodu prvních beta verzí iOS , bylo několikrát zmíněno, že se můžeme rozloučit s odemykáním iPhonu pomocí “Slide to unlock” neboli odemčení přejetím doprava. Nově se tímto gestem přesunete pouze na seznam widgetů. Naproti tomu budeme k odemykání iPhonu používat tlačítko plochy neboli . Apple v iOS zkazil odemykání iPhonu. Poté již nemusíte pro odemčení zmačknout Home button.


Funkci zapnete v Nastavení, poté jděte do složky Obecné, dále pokračujte do Zpřístupnění a tam najděte položku Tlačítko plochy. Pokud vlastníte přístroj s Touch I odemknutí iPhonu nebo iPadu bylo ještě pohodlnější.

Od verze iOS je tomu v základním nastavení mírně . Stačilo přiložit prst a měli jste vystaráno. Dec Odpovídající prst se v seznamu na chvíli zvýrazní. Pokud pomocí Touch ID odemykáte zařízení s iOS a novějším, musíte tlačítko plochy stisknout. Jun S iOS skončí jedna funkce, která byla součástí mobilního jablečného systému od prvopočátku – odemykání telefonu softwarovým posuvníkem.


To nově nahrazuje home button, kterým se bude odemknutí nově potvrzovat (pokud nepoužijete čtečku otisků prstů). Pro gesta na zamykací obrazovce jsou . Oct Máte iOS a štve Vás nové pravidlo odemykání obrazovky, kdy musíte zmáčknout home button a až poté se Vám obrazovka otevře? V nastavení mobilu jde tato poměrně otravná featurka vypnout. Od největší změny designu, která proběhla s příchodem iOS se sice . Jan Nový MacBook Pro dovoluje nastavit odemčení otiskem prstu.


Sep Nechcete při odemykání iPhonu a iPadu mačkat Home tlačítko? Návod) Pro někoho může být další (2×) mačkání Home tlačítka v iOS při odemykání iPhonu a iPadu otravné. Existuje sice snadné řešení, ale bohužel nikoliv pro všechny. Své iPhony a iPady můžete probouzet pouze jediným stisknutím, . Microsoft Windows Chrome 57.


Zdravím,nedávno jsem zkoušel přes program iBackupBot docílit odstranění stupidního odemykání Click to Unlock zpět na Slide to Unlock, bohužel postup byl možný pouze pro iOS 10. Beta, což jsem předtím nevěděl.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.