Monday 30 May 2016

Dětské pokoje bazar

Tapety do dětského pokoje. Inzeráty Dětsky pokoj v kategorii Ostatní dětský nábytek a vybavení dětského pokoje bazar na Sbazar. Prodám nábytek do dětského pokoje. Zakoupen v Německu, velmi kvalitní. Provedení je z kvalitního lamina tl.


Barevná kombinace modrá a světlé dřevo. Psací stůl je z masivu vyroben truhlářem na zakázku. Vysoké skříne výška 190cm, šířka 50cm. Komoda šířka 85cm, výška 96cm.


U jedné vysoké skříně vzadu udělaná díra kvůli elektrice. Další vysoké skříně super stav. Designový koš na jednorázové pleny Sangenic umožňuje bezdotykové zabalení použitých plen. Koš chrání dětský pokoj před zápachem i bakteriem.


Vše co potřebujete do dětského pokoje naleznete na inzertním serveru ANNONCE v sekci Dětský pokoj. Maminky vědí, že Nábytek stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


U nás najdeš kvalitní elektro a designový nábytek přesně podle svých představ. Nakupuj tam, kde je to OKAY. Vyberte si z naší nabídky.


Karneval svátky oslavy . Vylepši si domov stylovým nábytkem JENA. Můj požadavek bylo, aby dokonale zatemnily místnost, takže jsou podšitý speciální zatemňovací látkou. Materiál je úžasný, příjemný na dotek. V horním lemu páska na raseni, používala jsem klipy na zavěšení, ale mám za to . Bazar a zastavárna Kladno.


Již let jsme největším kladenským bazarem a zastavárnou. Vykupujeme nábytek, elektroniku, sportovní potřeby, vybavení domácnosti či starožitnosti. V nedávno otevřené prodejně Fügnerova u Baumaxu máme největší výběr bazarového nábytku v okrese Kladno.


Vhodná jako druhá nebo na chalupu vhodné do dětského pokoje.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.